Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze kéne költöznöm a párommal de imádok otthon lakni?
Először is, kéne? Nem szeretnél összeköltözni vele, csak a párod veled?
Másodszor, milyen az a sokkal rosszabb hely, ahol össze tudnátok költözni? Mit, vagy kit, kiket hagynál ott ami szívedhez közel áll?
Érdemes mérlegelni, maradsz anyukádnál, vagy elkezded a saját önálló életed építeni és elköltözöl. Csaknagyon kevesen kezdik az életüket kényelmes, megfelelő helyen. Az évek alatt alakul, építik maguknak.
Én eljöttem , nem bántam meg , egy ideig rossz volt de szerintem jobb körülmények között is az lett volna.
Aztán sikerült jobb helyre költözni itt is és már a honvágy is elmult. Egyszerrre megszokni a “felnőtt “ életet és egy új lakóhelyet ( legyen az rossz vagy jó is) mindenképpen nehéz.
#3, viszont nem az anyukád várna otthon.
De, ha ez nem szempont, akkor hagy a fenébe az egészet.
És közelebb nincs albérlet? Egyébként hétvégén ugyanúgy ellátogathatsz pároddal a kertes házba. Grilleztek, elvagytok, este meg mentek haza a saját fészketekbe ahol önállóan vagytok, kettesben. :) nyáron tényleg fájóbb lehet panelban lakni, de a hideg időben meg kb mindegy, kint úgysem tudsz lenni a kertben olyankor... És valóban gondolj bele, hogy hazaérsz és nem anyukád, apukád vár haza, hanem a szerelmed! :)
Csak a kényelem miatt feladni a közös életét... Nem irigylem a párod, túl erős még az érzelmi kötődésed a szüleid felé, különben vágynál el otthonról, ez a természetes, hogy kirepülsz a fészekből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!