Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan férfi akit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan férfi akit nem zavar plusz 6-7 kiló egy nőn, és a tetoválás sem kizáró ok? 😆

Figyelt kérdés
2021. jún. 2. 20:45
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Pedig a barátnőim szerint nem vagyok kövér 😁 meg egy két pasi haver szerint sem..
2021. jún. 3. 20:15
 22/36 anonim ***** válasza:
40%
A tetkó engem is zavarna, és szerintem sokakat, ne haragudj. De nincs ezzel baj, nem mindenkinek kell tetszeni.
2021. jún. 3. 20:43
 23/36 anonim ***** válasza:
50%
utálom a tetoválást. tök béna, hogy valaki így fejezi ki mások számára az egyéniségét, érdeklődési körét, bármijét. És rákényszeríti, mert ha látható, akkor mindenki látja. Engem ismerjen meg az, aki többet akar megtudni rólam, nincs szükségem arra, hogy feltűnést keltve hívjam fel az érdeklődési körömre és egyéniségemre vadidegenek figyelmét.
2021. jún. 3. 23:42
 24/36 A kérdező kommentje:
Elkeserítő mennyi felszínes ember van...
2021. jún. 4. 04:33
 25/36 anonim ***** válasza:

Mondja ezt egy nő.

Csak azért mert nem tetszik mindenkinek. Végülis semmi új.

2021. jún. 4. 04:39
 26/36 anonim ***** válasza:

Felszínes dolog, ha valami nem tetszik? Mert neked mindenki és minden bejön, mi?

Talán nem kéne arra vágyni, hogy mindenkinek tetsszél.

2021. jún. 4. 07:37
 27/36 anonim ***** válasza:

Magamra vettem. Kozepmagas vagyok, sportolok, van munkám autóm saját lakásom, tiszta és rendezett minden körülöttem.

Engem is utasítottak el nők indokokkal, mithogy kék a szemem, és nem vagyok barna tónusú ember. Erről nem tehetek, de te hogy kövér vagy arról te tehetsz.

Erre engem is lefelszinesezel csak úgy, mert nem jönnek be a kövér nők.

Oké, legyek felszínes, inkabb az mint olyanert kritizáljak valakit amiről nem tehet.

2021. jún. 4. 09:07
 28/36 anonim ***** válasza:

"tök béna, hogy valaki így fejezi ki mások számára az egyéniségét, érdeklődési körét"

Te egy viragmintabol vagy staystrong feliratbol vegtelenjellel milyen szemelyiseget es erdeklodesi kort tudsz kihamozni? (Utobbi mondjuk jo szuroje a tucatpicsaknak) 😂😂😂

2021. jún. 4. 09:32
 29/36 anonim ***** válasza:

Azért az, hogy valaki 70 kiló majd 170centis magassághoz nehogymár döngő léptű legyen. :D Ha 50 kilós lenne, akkor az lenne a baj, hogy csont meg bőr...

Nagyon távol van a kérdező a kövértől...

2021. jún. 4. 09:36
 30/36 anonim ***** válasza:
28: igen, ezért a kreativabb csoport bemasol egy Coelho idézetet :):):)
2021. jún. 4. 09:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!