Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi akit nem zavar plusz 6-7 kiló egy nőn, és a tetoválás sem kizáró ok? 😆
A pluszkilók nem (mondjuk az én helyzetemben ez csúnya dolog is lenne), a tetkó akkor "gond", ha az valami béna sztárcsoka esetleg gagyi focicsapat neve vagy az a tipikus derék-környéki ilyen "hullámosvonal" krikszkraksz ami egy időben minden plázakirálynőnél kötelező elem volt.
Szintén gáz a "nem tudom mit jelent" ázsiai írásjel, ("Te miért tetováltattad a leves kínai írásjelét a bal farpofádra? - Sheldon Cooper) illetve vallási jelképek.
De vannak szép tetoválások is, bár haszna csak az SS katonák tetoválásainak volt, az kifejezetten praktikus ötlet volt (vércsoport kiírása)
Olvastad valahol h a nő legyen:
10/10
Diplomás
Milliomos
Travel addict
Felsővezető/cégtulajdonos
Kockahasú
Dús seggig érő hajú
Ilyesmik? Sztem nem nagy elvárás h a nőnek ne legyen televarrva a feje meg a mellkasa, ne legyen ribirendszáma meg az exe neve magára pakolva. De ha ez sok, sajnáljuk, igy jártatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!