Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszélnéd meg, hogy mégis szeretnél gyereket?
Hormon problémákkal küzdöm, az orvos azt mondta sajnos, hogy egy idő után emiatt ki fog alakulni a meddőség, sőt ha gyermeket szeretnék nehezen fog összejönni. Jelenleg 28 éves vagyok, jövőre szerzem meg a második diplomámat, tervezek lakást is venni. Viszont elkezdtem azon is gondolkodni, hogy ki fogok csúszni az időből gyerekvállalás terén.
(A barátom ráadásul bőven 40 feletti.) Tehát joggal zavar a dolog.
Te mit csinálnál a helyemben, hogyan oldanád meg, hogyan beszélnéd meg, hogy igazából szeretnél gyereket, illetve, mikorra próbálnád meg időzíteni a vállalását? A helyzet az, hogy eddig elzárkóztam ez elől, és elutasítottam a barátom közeledését e téren, (aki kicsit magára is vette) megmondtam neki kérek perec, hogy biztosan nem akarok.
Őszintén elmondanám, hogy megggondoltam magam.
Van benne rizikó, de ez van.
Arra, hogy:
1, az emberedben valószínű, hogy maradt az előzőek miatt némi feszültség + egy ilyen fontos kérdésben megváltoztatni a véleményed kissé bizonytalan gondolkodásra utal
2, jó eséllyel már elkezdett megtervezni egy életet veled, amiben nem szerepel gyerek: pénzügyileg erőteljesen máshogy jönnek ki miatta a dolgok, az egyszer fix. Hogy további gondolatok is lehetnek ezzel kapcsolatosan a fejében, azt csak ő tudhatja.
Mindenképpen tőle tájékozódj, amiket felvázoltam, teóriák.
Ugyan már, csak még jobban fog szeretni, ha ezt megmondod! Az időből nem te fogsz kicsúszni, hanem a párod, ha bőven 40 feletti.
A helyedben befejezném a diplomát, de ha eddig nem dolgoztál, minimum 0,5-1 évet munka tapasztalatot gyűjtenék, ez az önállóságod, bevételed miatt sem mindegy. Azt meg nem is értem, hogy ha vele tervezel az önálló lakás vásárlás miért kérdés, vegyetek közösen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!