Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bántalmazott férfiak miért nem téma sosem?
Ha jól gondolom, emberek egy része inkább nevet azon, ha a nő megüti a férfit, amolyan komikus jelenetként, a másik része meg arra gondol, hogy biztos egy szemétláda volt, és megérdemelte. Nem tűnik úgy, hogy gyakram felmerülne, hogy a férfi jogtalanul kapott pofont.
Másrészt bizonyos nők szerintem kifejezetten mernek pofozkodni, azon az alapon, hogy a férfi nem fog visszaütni. Meg, hogy az nem olyan botrányos, ha egy nő üt meg egy férfit, mintha fordítva lenne.
Ezzel nem értek egyet. Az általános iskolás emlékeim is cáfolják. Semmiféle lelki terror nem volt a verekedéseim mögött. Egyszerűen csak bunyóztam a többiekkel, és kész. Rendszerint azért, mert kötekedtek.
"Pl. a szexmegvonás miért annyira elfogadott? Erről miért bűn beszélni? "
Én férfi vagyok, de attól hogy együtt vagyok valakivel, még nem köteles mindig szexelni. Van szabad akarata. Ha nem is akarna velem szexelni, én sem akarnék vele. Meg, ha nem kapok szexet, nem fogok megőrülni. Szóval oké, hogy férfiakat támogatjuk, de durva, hogy rossznak van beállítva, ha a nő nem akar szexelni, mindegy az indok rá. Nem lehet ilyesmire kényszeríteni a másikat.
"(nem pedig csak azt fájlalod, hogy a nőknek jut ilyen irányú figyelem, nektek pedig nem) "
Sztem te ne írj válaszokat ide, 7es. Fogalmad sincs min mennek keresztül a férfiak, és teli vagy indulattal.
A MGTOW és Red Pill közösségekben az egyik legnagyobb téma a nők által elszenvedett lelki bántalmazás. Én is szoktam ezekről tájékozódni, és magam is felismerem a jelét. A nő kapott egy nagyon szép bájt, az ártatlansága nem is vonható kérdőre általában. Ez az, ami eddig megszokott volt. Ahogy látni szoktam, minél inkább őrjöngenek, üvöltöznek a nők ezek ellen, annál inkább azt érzem hogy valami nagyon erős gyengepontra tapintottak rá ezek a közösségek. Addig jó, amíg férfiak közt marad, ők megbeszélik és cselekszenek aszerint, nincs szükség a nők visszajelzésére ezzel kapcsolatban, mert nagyon ritka az, akinek nincs egy szupererős kognitív disszonanciája, és képes empátiával fordulni a sérült férfiak felé.
A bántalmazott nőket mikor láttad, hogy komolyan veszik a magyarok? Itthon nem nagyon létezik más csak az áldozat hibáztatás,abból is viccet csinálnak általában. Amíg itthon így gondolkodik az emberek többsége, akkor odáig el sem jutunk, hogy a férfiak bántalmazása... Olvastatok már olyan cikkek alatt a kommenteket, hogy egy kisfiút molesztálta, megerőszakolta az egyik tanára?
" Bárcsak az én időmbe is ez lett volna"
" Engem is megerőszakolhatott volna egy szexi tanárnéni"
"Nincs olyan fiú, aki ne akarna szexelni ilyen idősen".
Amíg így gondolkodnak a férfiak ezekről, nem lesz előrehaladás. Gyomorforgató és nagyon sajnálom azokat, akik átmentek bármilyen abúzuson,de nem mondhattak el senkinek, mert egy férfi nem lehet gyenge..
"Ezzel nem értek egyet. Az általános iskolás emlékeim is cáfolják. Semmiféle lelki terror nem volt a verekedéseim mögött. Egyszerűen csak bunyóztam a többiekkel, és kész. Rendszerint azért, mert kötekedtek."
Ne haragudj, azt hittem, párkapcsolati erőszakról beszélsz.
19, én tudatosan soha nem büntettem a párom "szexmegvonással" de, mielőtt szakítottunk volna, elteltek úgy hónapok, hogy nem volt szex. Mert xar volt a kapcsolat. Ha nem érzem a másikkal jól magam, ha feszült vagyok mellette, haragszom rá, akkor nem szeretnék lefeküdni vele. De tovább megyek, ő se kezdeményezett, mert ebben a miliőben ő se kívánta.
Szerintem a szex megvonás a legtöbb esetben erősen félre van értelmezve férfi oldalról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!