Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Helyesen cselekedtem vagy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyesen cselekedtem vagy ez egy féreg dolog volt?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy nővel 2 hétig beszélgettünk , teljesen jó volt minden már a találkozott beszéltük amikor felhívott video chaten és egy baba volt a kezében , rá kérdeztem hogy a húga e.. és azt mondta a lánya , amit eddig titkolt (víz levert). Video után írtam hogy ezt nem tudtam , erre írta igy már biztos nem is érdeklem és hogy elfelejtette mondani , erre megijedtem és letiltottam. Most teljesem összezavarodtam sose voltam ilyen helyzetben , még nem rég iskolába jártam és csak most tudtam rendesen elállni dolgozni + itthon lakok még, most akarok majd saját autót venni idővel nem pelenkákat (más gyerekét) undorító dolog volt vagy

teljesen normálisan reagáltam le? Én 20F ő 23/L

2021. máj. 29. 22:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%

Megértem, hogy kicsit rosszul érzed magad, de mentségedre legyen mondva, olyan helyzet elé lettél állítva elég hirtelen, amire nem tudtad mi a jó reakció. Legközelebb majd már tudni fogod.

Amúgy meg messze kerüld el a gyerekes nőket. Pláne aki ilyen fiatalon már szült és el is vált...

2021. máj. 30. 00:04
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen érthető, hogy így már nem akartad folytatni a dolgot. Annyit azért mondhattál volna, hogy bocsi, de így részedről ennyi volt. Mindenesetre nyilván tisztában van vele, hogy miért tiltottad le. Azt meg kizártnak tartom, hogy elfelejtett volna szólni a gyerekéről. Egyértelműen szándékos volt, hátha akkor több esélye lesz, ha nem rögtön derül ki. Ha nem is ezzel indít, de 1-2 nap után szólnia kellett volna, úgy lett volna tisztességes. Szóval bár nem tökéletesen reagáltad le, ez az ő hibája volt, mert nem így és nem ennyi idő után kellett volna szólnia.
2021. máj. 30. 00:06
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, én teljesen gyerekmániás nő vagyok, de azért a tiltás előtt én odaírtam volna, hogy én meg elfelejtettem szólni, hogy nem anyukát keresek. Biztos lehetsz benne, hogy nem elfelejtette, kíváncsi volt a reakciódra. Csak az a baj, hogy ő ezt már úgy veszi és úgy is adja tovább, hogy milyen undorítóak a pasik, szó nélkül tiltanak, mert gyerekem van. Azt persze nem fogja hozzátenni, hogy ő meg úgy próbál ismerkedni, hogy titkolja a gyerekét. Nem vagy hibás. Udvariatlan voltál, de ő volt az, aki megalapozta.
2021. máj. 30. 00:32
 14/18 anonim ***** válasza:
34%
Nem volt korrekt egyik részről sem!
2021. máj. 30. 00:55
 15/18 anonim ***** válasza:
82%

Jogos volt. Van pedig ferfi, akinek nem problema. De nem fair meglepinek tartogatni.

Magaval szur ki az, aki zsakbamacskat arul.

Az se lett volna jobb, ha videochaten kerekesszekben van, ilyen dolgokrol elore kell tudni.

2021. máj. 30. 03:19
 16/18 anonim ***** válasza:
73%

Lehettel volna normalisabb is.

Oke nem mondta el. De nem tudod hogyan jott ossze a baba neki. En meghallgattam volna azert.

Majd szepen mondtam volna h ne haragudj de meg nem erzem azt h apa akarok lenni.

2021. máj. 30. 08:51
 17/18 anonim ***** válasza:
50%
Ezt a nőt se az eszéért szerették...
2021. máj. 31. 15:53
 18/18 anonim válasza:
77%
Hát őszintén én nem felejtenék el egy ilyen dolgot. Már legalábbis azt gondolom hogyha párt keresek akkor közlöm azt az aprocska tényt hogy babám van. Megértem a lányt hogy nem akart elijeszteni, de szólnia kellett volna. Te pedig ne emészd magad hisz ráérsz még meg felneveled majd a sajátod idővel.
2021. jún. 5. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!