Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Helyesen cselekedtem vagy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyesen cselekedtem vagy ez egy féreg dolog volt?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy nővel 2 hétig beszélgettünk , teljesen jó volt minden már a találkozott beszéltük amikor felhívott video chaten és egy baba volt a kezében , rá kérdeztem hogy a húga e.. és azt mondta a lánya , amit eddig titkolt (víz levert). Video után írtam hogy ezt nem tudtam , erre írta igy már biztos nem is érdeklem és hogy elfelejtette mondani , erre megijedtem és letiltottam. Most teljesem összezavarodtam sose voltam ilyen helyzetben , még nem rég iskolába jártam és csak most tudtam rendesen elállni dolgozni + itthon lakok még, most akarok majd saját autót venni idővel nem pelenkákat (más gyerekét) undorító dolog volt vagy

teljesen normálisan reagáltam le? Én 20F ő 23/L

2021. máj. 29. 22:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%
nem te voltál a bunkó, suttyó. Jóhogy már nem rohansz egyből feleségül venni. Ne csinálj magadnak ebből lelkiismereti kérdést.
2021. máj. 29. 22:46
 2/18 anonim ***** válasza:
89%
Mielőtt kiléptél és letiltottad, azt még igazán beírhattad volna, hogy "bocs, de nem kisgyerekes nőt keresek, és a hazudozás pedig nálam végleg nem fér bele". De így is rendben van, max. udvariatlan voltál, nem féreg. Aki 2 hétig hazudik egy ilyen dologban, amit aztán azzal üt el, hogy elfelejtette mondani, az magára vessen.
2021. máj. 29. 22:49
 3/18 anonim ***** válasza:
74%
Töröl, menekül. Az ilyen nőket kerüld el nagy ívben. 23 évesen már gyereke van és már a következő faszit keresi (azaz gondolom elvált...). Tökéletesen csináltad.
2021. máj. 29. 22:49
 4/18 anonim ***** válasza:
94%

Elfelejtett szólni 2 hétig , hogy van egy gyereke? Na persze...

Ha nme is akarta volna rögtön elmondani, akkor azt nem így kellett volna, és nem 2 hét után, hanem max 2-3 nap után. Nem vagy bunkó ettől, bár meg is irhattad volna neki, hogy ez így neked nem megy.

2021. máj. 29. 22:51
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondani kellett volna,bocsi nem erdekelsz hogy gyereked van,nem akarok még apa lenni , más fiát nevelni. De ő a hibás főleg hogy eltitkolta. Ilyen dolgot nem szabad eltitkolni.
2021. máj. 29. 23:10
 6/18 anonim ***** válasza:
96%

Nemradikális feministának tartom magam, azaz hajlamos vagyok a nők javára ítélni (bizonyos feltételek fennállása esetén), de ez most nagyon nem az az eset. Nekem is van gyerekem, és elképzelhetetlen, hogy "elfelejtsem" említeni két héten keresztül.

Valóban intézhetted volna elegánsabban, de lelkiismereti kérdést ne csinálj belőle.

2021. máj. 29. 23:12
 7/18 anonim ***** válasza:
68%

Igazad van. En is tiltom az osszes gyerekkel rendelkezot nokent is.

Nem kell a problema.

2021. máj. 29. 23:30
 8/18 anonim ***** válasza:
61%
Ö volt a bunkó, nem te. Én a tiltás elött még megmondtam volna a magamét. Jól tetted, megérdemelte.
2021. máj. 29. 23:50
 9/18 anonim ***** válasza:
86%
Helyesen cselekedtél nyugi
2021. máj. 29. 23:53
 10/18 anonim ***** válasza:
84%

Ne emeszd magad. Ráérsz babazni 10-15 év múlva. Sajátot. Nem másét.

N

2021. máj. 29. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!