Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a bátyám a féreg?
A bátyám és a felesége kb.egy évig külön voltak,majd szent lett a béke,annak ellenére,hogy a csaj ez idő alatt megcsalta. Később a nő terhes lett,szült és azóta együtt a boldog család. Viszont a bátyus óvatlan volt,és elfelejtette kidobni a számát,így a neje megtudta,hogy nem sokkal a szülés után apaságit csináltatott titokban.
Erre a nő besértődött és mindennek lehordja a testvérem,pedig szerintem jobban tenné ha kussolna. Vagy nincs igazam?
Nem, nem féreg egyáltalán.
Viszont megtehette volna nyugodtan egyenesen is, és akkor nem lenne ez, hogy a másik háta mögött ügyködött.
Ki emlékszik a jó barátokban lévő "szakításban voltunk!" részre?
ha külön voltak nem csalhatta meg. Az apasàgi teszt is érthető, csak nem sunyibsn kellett volna.
Asszonypajtás félrekúrt,hozzátenném teljesen jogosan,mit kellett volna egy évig csinálnia?
Az apasági ettől még jogos!!
ha lenne pénzem tesztre, akkor 100% hogy csináltatnék én is egy ilyen szituban.
tudom fő a bizalom, de az ember a saját bőrén tapasztal, és én már tapasztaltam bőven hazug alattomos női jelenséget.
erről a sztoriról eszembe jutott az egyik haverom esete:
2,5 éve volt együtt a barátnőjével, az első egy év után lett egy betegsége, ami miatt többet nem lehet gyereke.
nem szólt senkinek, mert egyrészt szégyellte, másrészt félt hogy a barátnője elhagyja, így csak ő és az orvos tudott erről.
telt múlt az idő a csaj teherbe esett, természetesen védekezés mellett, de ugye a sráctól nem lehetett terhes.
nagy öröm közepette bejelentette hogy babát vár, a srác pedig az orra elé nyomta a kórházi zárójelentést, és egyúttal mondta hogy akkor csomagolhat.
utólag kiderült hogy a csaj már 9 hónapja kavart egy másik férfival a munkahelyéről.
szóval ennyit a bizalomról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!