Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én felvetettem a közös nyaralás ötletét, a párom helyeselt, de a szervezésben egyáltalán nem vett részt. Nekem eléggé elment így a kedvem, most viszont a bátyám hívott magához nyaralni és két vakációra nem futja. Mit csináljak? (bővebben lent)
21 lány (én), 21 fiú
Szóval megkérdeztem, hogy szeretne e közösen elmenni pár napra a Balatonra, amire bólogatott nagyon és annyiban is maradt a dolog. Én többször felhoztam, illetve kerestem szálláshelyet amiről átküldtem, hogy tetszene e neki. Mondta, hogy igen. Szintén ennyiben maradt volna, de mondtam, hogy jó akkor másnap majd matekozunk, hogy anyagilag hogy futná ki a legjobban (mindketten diákok vagyunk), meg akkor döntünk majd a részletekről. Másnap találkoztunk, egyáltalán nem jött fel a téma részéről, azóta 3 hete sem.
Nekem ez kicsit rosszul esik, mert nem tudom, hogy nincs e kedve, vagy csak szimplán elfelejtette de ez utóbbi sem dob fel annyira, mert én eléggé lelkesedtem.
Na már most, ha én elfogadom a tesóm meghívását külföldre, akkor mit mondjak a páromnak? Hogy "Bocs, de te nem hoztad fel, úgyhogy nélküled megyek nyaralni?"
Sajnos a bátyám nem tud mindkettőnket elszállásolni, úgyhogy ez nem opció.
A bátyádhoz nem nyaralni mész, hanem családlátogatásra. Ne úgy mondd, hogy nyaralni mész nélküle, mert ez egy családi program, és őt nem tudják elszállásolni.
A balatoni nyaralást pedig egyszerűen nem hiszem, hogy el lehet felejteni.. nyár van, mindenhonnan az folyik, ki, hova, mikor megy nyaralni. Ő valamiért nem akarja szóba hozni, talán nincs is olyan nagy kedve hozzá, vagy pénze nincs rá, de az nyilvánvaló, hogy nem érdekli a dolog, ha elfelejti vagy egyetlen szót sem akar rá vesztegetni.
Jelentsd be neki, hogy mivel a vele való nyaraláshoz úgy láttad, nincs túl nagy kedve, te elfogadtad a bátyád meghívását, mert nem akarsz otthon ülni egész nyáron.
Az én barátom is ilyen, hogy nem foglalkozik vele, én dolgom a szervezés meg a választás hogy hova menjünk, neki édes mindegy. De attól még imád velem nyaralni, telelni. Csak nem az a szervezkedős típus.
Mondjuk azt nem értem hogyha te eltudsz menni külföldre akkor miért ne tudna a párod is, nyaralós pénzből simán mehetne gondolom... ha akarnád tuti megoldanád valahogy én úgy hiszem. De beszéld meg a pároddal ezeket... kérdezz rá hogy érdekli-e egyáltalán a nyaralás, stb.
Fogadd el nyugodtan a bátyád meghívását.
A barátod érzéketlen módon viselkedett a közös nyaralással kapcsolatosan, semmibe vette a kérésedet, erőfeszítéseidet. Ugyanezt érdemli tőled is.
Nyugodtan mondd meg neki, hogy mivel ez idő alatt egyszer sem mutatott hajlandóságot komolyabban a nyaralásról beszélni, a bátyádnál töltöd majd az időt.
Ne lepődj meg, ha a barátod erre kiakad, és még majd neki áll feljebb. Az ilyen érdektelen, lusta "férfi"típus tipikusan az, aki a másikra akarja húzni a saját hiányosságait, ha minden kötél szakad. Ne hagyd magad, előre szólok - neked van igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!