Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hova mentek nyaralni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hova mentek nyaralni a csaladdal?

Figyelt kérdés

2015. máj. 18. 11:21
 1/8 anonim ***** válasza:
MI úgy volt,hogy a Velencei tóhoz megyünk kempingbe,de aztán úgy néz ki nem lesz belőle semmi.Én itthon is jól érzem magam,kertes házban lakom,van terasz,egész nap tudok napozni,hallgatom a zenét,úgy nagyon nem vágyom arra hogy idegen helye költsem a pénzemet.Néha át szoktunk menni nyaranta a szomszéd városba,ott van egy strand,ilyen kiépített bányató,és fél napokat ott vagyunk,fürdünk a vízben,napozunk,én ott nagyon jól érzem magam,és nekem annyi elég is nyaralásnak...
2015. máj. 18. 11:37
 2/8 anonim ***** válasza:

Gyerekét egyedül nevelő szülóő vagyok, így sajnos nem jut keret nyaralásra- és örülök annak is, ha a szabadságom elegendő lesz a nyári intézménybezárás idejére.

Azért a hétvégéken, meg a szabadság alatt igyekszem tartalmasabb programokat, kirándulásokat szervezni- amik nem kerülnek sokba- pár szendvics vagy hajójegy vagy egy fagyi.

Jó lenne nagyobb utazás, de nem tehetem meg, így a meglévő kereteimen belül törekszem normális, élvezetes programra.

2015. máj. 18. 11:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Külföld biztos nem lesz idén,Velencei-tó lesz nem egybefüggően, hanem 1-2 napokra mindig.
2015. máj. 18. 12:24
 4/8 anonim ***** válasza:
1 hétre megyünk a Tisza-tóhoz, 3 napra Balatonhoz, ez az ami biztos, a többit még nem tudom.
2015. máj. 18. 12:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Balaton, mint minden évben
2015. máj. 18. 12:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Párommal megyünk kettesben egy hétre a szlovén tengerpartra. Barátokkal megyünk kajakozni a Dunára, ez nem egybefüggő, hanem egy-egy napokra a hétvégén.

Családdal most nem megyünk, mert a szüleim most vettek egy házat, és inkább arra fordítják a pénzt.

27N

2015. máj. 18. 12:48
 7/8 anonim ***** válasza:
77%
Mi Guatemalaba megyünk majd idén,a család fel akar áldozni a Pacaya vulkánnál az égi szellemeknek. Igazából én megtiszteltetésnek veszem ,hogy én vagyok a kiválasztott, már nagyon várom. :)
2015. máj. 18. 19:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsó, ez nagyon tetszett, feldobtad a napomat :D

Elvileg megyünk a Balcsira pár napra.. De kiderül, mert az egyik nyaralás biztos volt, és nemrég derült ki, hogy kiadták a helyünket... :O

2015. máj. 25. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!