Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Riasztó az, ha én nekem az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Riasztó az, ha én nekem az a kikötésem egy nőnél, hogy Budapesten éljen és legyen saját lakása? Ezt kiírjam társkeresőre?

Figyelt kérdés
2021. máj. 29. 15:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én az elmúlt 44 évem alatt sosem vártam el saját lakást pasitól. Mondjuk nekem már van, de előtte sem. A házasságom alatt is az volt a természetes, hogy közösen veszünk, a válásnál eladtuk és feleztünk. Persze, jó az ha van, pláne az én koromban olyan pasi lenne jó, akivel nem kell összeköltözni eleinte, csak össze járunk programozni, aztán alakul ahogy alakul. De nem ezen múlik, nem feltétel nálam. Az, hogy kivel akarnék együtt élni esetleg sokkal fontosabb (jellem stb) mint hogy hol lakik jelenleg.
2021. máj. 30. 07:48
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Az miért nem opció, hogy nem saját lakásban él? Össze lehet költözni albérletbe, vagy később venni közös lakást.

Tényleg úgy tűnik, hogy téged csak a város érdekel, és a készbe akarsz beköltözni. Teszem hozzá, hogy az ő lakásához soha nem lesz közöd, bármikor kitehet onnan, úgyhogy nem egy betonbiztos jövő.

2021. máj. 30. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!