Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Riasztó az, ha én nekem az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Riasztó az, ha én nekem az a kikötésem egy nőnél, hogy Budapesten éljen és legyen saját lakása? Ezt kiírjam társkeresőre?

Figyelt kérdés
2021. máj. 29. 15:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem nem az. Azt viszont vedd figyelembe hogy keves ilyen no lesz,foleg 30 alatt,szoval ha nem kell feszes 24 eves csaj,akkor oke. Ellenben a hozzaallasod miatt nem us fognak teged valasztani. A gyerekszules miatti hatranyos helyzet miatt minden normalis no olyan ferfit keres,aki a koltsegek 2/3at allja.
2021. máj. 29. 16:08
 12/22 anonim ***** válasza:
24%
Ha összevetjük a béreket és az ingatlanárakat, akkor láthatjuk, hogy a mai világban 80 éves kor alatt senkitől nem elvárható, hogy saját lakása legyen. Ilyesmihez csak bűnözéssel lehet hozzájutni. Ha meg 80 felett vagy, akkor a piacon több esélyed lenne, mint társkeresőn.
2021. máj. 29. 16:20
 13/22 anonim ***** válasza:
A budapesten élés nem riasztó,sőt,ha Te is ott laksz érthető,hogy nem a távolban ismerkedsz. Viszont a saját lakást ne írd ki elvárásként. Ismerkedtek,úgyis megtudod az első randik egyikén. De nem értem miért fontos ez? Nem akarsz összeköltözni senkivel? Az is lehet,hogy megvan a pénze rá,de egyelőre nem vesz,szülőknél lakik,várja a párkapcsolat alakulását. Sokra mész egy eladósodott saját lakásossal pl.
2021. máj. 29. 17:24
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem riasztó, ha te is Budapesten élsz és van lakásod.
2021. máj. 29. 18:23
 15/22 anonim ***** válasza:
nem riasztó. 48n
2021. máj. 29. 18:42
 16/22 A kérdező kommentje:
Budapest agglomerációjában élek és nem szeretek ott élni. 20 évig éltem Budapesten, de tragikus körülmények miatt elkellett költöznöm. Mivel nem szeretek ott élni, ezért keresnék magamnak olyan nőt, aki komoly tartós kapcsolatban gondolkodik. Ez tényleg gold diggerség? Nem várok el luxus életet, hanem csak szeretnék változást az életemben. Hogy írjam ezt le, hogy ne tünjön gold diggerségnek? Harmincas nő tökéletesen megfelel. 31 éves vagyok.
2021. máj. 29. 22:39
 17/22 anonim ***** válasza:
88%
lakhatásért dugsz? Márkás. Kész főnyeremény vagy.
2021. máj. 29. 22:45
 18/22 A kérdező kommentje:
#17 Ez a válasz is egy kész főnyeremény.
2021. máj. 29. 23:40
 19/22 anonim ***** válasza:
73%
Fáj az igazság?
2021. máj. 30. 07:34
 20/22 anonim ***** válasza:
Normális az elvárásod, a nők nagyrésze is ezt várja el, teljesen korrekt.
2021. máj. 30. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!