Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Riasztó az, ha én nekem az a kikötésem egy nőnél, hogy Budapesten éljen és legyen saját lakása? Ezt kiírjam társkeresőre?
Nem riasztó, csak szűri a választékot.
73N
Hát sanszos, hogy így golddiggernek fogsz tűnni.
En megfelelek a követelményeidnek (örökölt lakásom van, nem az én "érdemem"), de biztosan nem akarnék tőled semmit ilyen bemutatkozás után.
Ez miért lenne golddiggereskedes ? Férfi vagyok van lakásom. Elvárom hogy a nőnek is legyen.
Ez baj ?
Mindig arról megy a cirkusz hogy egyenlőség van meg mindenki a saját szintjén keressen párt. Erre most kiderül hogy ez mégse jó.
Teljesen osszezavartok
Gondolom, akkor az is oda lenne írva, hogy Te is Budapesten élsz, és saját lakásban.
Így oké lenne végülis.
Hát ez a te saját dolgod végülis, nem riasztó de felettébb felszínes.
És ha egy nő tökéletes párod lehetne, de csak 3 év múlva tud lakást szerezni/már ha tud, akkor emiatt már nem is kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!