Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A netes társkereső oldalakon sok nő minél előbb ki akarja deríteni, hogy saját lakásban lakik-e a férfi, mert csak akkor folytatja vele az ismerkedést? Nem akarnak albérletben élő férfival összejönni, mert a saját lakásosnak több pénze van?
Nem feltétlen van több pénze. Pl lehet hitelt fizet stb.
Nekem sosem volt probléma, én is albérletben éltem.
Inkább ott a probléma, hogy sok férfi és nő utazik arra, hogy odaköltözzön valakihez.
Normális esetben ezzel semmi gond nincs. Viszont van egy réteg, aki sajnos élhetetlen, ezért így próbál biztonságos körülmények közé kerülni.
tőlük tartanak leginkább.
6.
Inkább kerülgetik a Jenci albérlőtársat aki amúgy a helyi rezesbanda ékköve a virtuóz kürt-játékával? :D
7
Igen, inkább kerülgetjük az albérlőtársát, akihez nincs köze, mint anyut-aput, akikkel érdemes normális körülmények között találkozni, és csak akkor ha komolyra fordul a kapcsolat. Nekik szeretnénk megfelelni egy bizonyos mértékig és kultúrált körülmények között, megfelelő, megérett időben megismerni egymást, Jenci felé pedig nincs ilyesfajta elvárásunk. Továbbá nem szívesen hallatom a nyögéseimet anyu-apu felé, akkor sem, ha házasok lennénk, a Jenci meg nem izgat minket.
8.
Én egyiket se szeretném kerülgetni, mindkettő ugyanolyan idegesítő. De még a kutyákra is igaz ez.
9
Ok, szíved joga. Én fiatal vagyok és az én korosztályomban még ritka a saját lakás, de még egy egyedül fenntartott albérlet is, szóval nem is várok el ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!