Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek ezzel a csajjal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek ezzel a csajjal?

Figyelt kérdés

Üdvözletem mindenkinek, lehet kicsit hosszú leszek.

A munkahelyemre úgy fél éve betoppant a semmiből egy leányzó, akivel nekem kellet foglalkoznom, mint tapasztalt, régóta ott dolgozó. Már ezen a legelső napon, teljesen természetesnek vettem őt, mintha már ismerném ezt a lányt valahonnan, nagyon hamar meg is nyíltunk egymásnak, egyfolytában beszélgettünk. Még ennek a napnak a végén közölte velem, úgy érzi, mintha engem ismerne már 1-2 éve (húha, gondoltam magamba, most vagy valami jó sül ki ebből, vagy addig álljak egy lábon, hisz én is ugyan ezt érzem).

Elég hamar kiderült, hogy bizony-bizony tetszünk egymásnak. Egész nap csíntalan szemezések, akaratlan egymásra mosolygás, kacsintás s miegymás. Ez után már nem kellett sok idő, hogy napi szintűvé váljon a puszi az arcra, sunyiba érintések (mégis csak munkahely na), végül odáig jutottunk, hogy kimondtuk azt is, nagyon felizgulunk a másikra szexuális értelemben IS! Viszont itt most megállnék, mert röviden írnék a hölgyről pár sort, hogy tiszta legyen a kép.

Nehéz sorsú roma lányról van szó, teljesen tapasztalatlan (még szűz is), még a saját testvére előtt is titkolja milyen jó viszonyba keveredtünk. Valószínűleg nem is jól szocializálódott, nehezére esik beszélni az érzéseiről nekem, bár néha sikerül neki.

Én egészen ezidáig nagyon figyelmes voltam vele, a tenyeremen hordoztam őt, lestem minden kívánságát, hogy kényelmes legyen a napja. Nálam kialakultak már egyfajta érzések. Viszont itt jön a fekete leves. Ő semmit sem tesz bele a dologba, most otthon volt három hétig és egyszer sem keresett fel, sose jön oda magától hozzám beszélgetni, még azt sem tudja megkérdezni, hogy ''iszol egy kávét''?! Próbálom fűzögetni, találkozzunk munkahelyen kívül is, de ilyenkor vagy tereli a témát, vagy azt mondja, ő maga sem tudja mikor fogunk találkozni, és ha kérdezem miért nem tudod, az a válasza: ''nem tudom''. Nagyon zárkózott ilyen téren, pedig tudom, hogy szeretné ő is mert mondta. Viszont ez engem így, hogy nem kapok vissza semmit a törődésből teljesen kicsinál és bizonytalanságban tart. rájön még az is, hogy irtózatosan titkolódzik, én nem tudom hol szocializálódott szegény, de valami nincs rendben nála. Vonzódik hozzám, akar engem, a testbeszéde 100%-ig elárulja őt. A szavai engem szeretnének mellette tudni de semmit nem tesz érte, amitől lassan már lelki beteg leszek! Nem tudom mitévő legyek ebben a helyzetben, hogyan kommunikáljak vagy viselkedjek vele tovább, hogy megindítsam a dolgokat az egyik irányba, vagy felé közeledve, vagy tőle távolodva, és ebben kérem segítségeteket! Ti mit tennétek ilyen helyzetben, illetve volt-e már dolgotok ilyesmivel. Előre is köszönöm nektek. :) 28N/30F

2021. máj. 27. 20:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
14%
Őket eleve arra tanitják meg ugy nőnek fel hogy szexbol kell élni meg lehúzni a magyarokat. Borzaszto nyitottak mindenre. Es nagyon barátkozósak is pont ezert.
2021. máj. 27. 20:02
 2/15 anonim ***** válasza:
13%
Ők mar 10 évesen se szüzek :D
2021. máj. 27. 20:03
 3/15 A kérdező kommentje:
Ne vicceljük el a dolgot ha lehet, bizalmas és közeli kapcsolatom van vele. elég érett vagyok ahhoz, hogy felmérjem, ki-hogyan viszonyul hozzám. megsúgom ezt nekem elmondta, hogy ha egy roma magyarral foglakozik az általában lehúzás. Koncentráljunk a kérdésre!!
2021. máj. 27. 20:07
 4/15 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, elmondta, hogy soha nem szórakozna senki érzéseivel, és láttam az arcán, hogy ezt a lehető legnagyobb komolysággal közli velem. Ezért nem értem, miért nem akar mégsem lépni előre. A szavai, gesztusai engem akarnak, de nem tesz semmit érte!
2021. máj. 27. 20:29
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy félre érted őt. Tetszik neki, hogy valaki ennyit foglalkozik vele, hogy valakinek ennyire vonzó, stb, de te mint férfi nem tetszel neki, csak az amit teszel érte.
2021. máj. 27. 20:35
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mukodott eddig úgy, hogy a tenyereden hordoztad, akkor probald meg az ellentetjet. Vegyel vissza pár lépést. Nem kell levegőnek nezni vagy flegmanak lenni. De egy jó ideig próbálj vele csak minimálisat kommunikálni. Akkor tedd ezt, ha ő kezdeményezi, a lényeg, hogy végre ne te törd magad. Hidd el, elég hamar ki fog derülni, miujsag. Ha erre egy idő után nem reagál semmit, akkor legyen annyi eszed, meg tartasod,hogy hagyod a francba..
2021. máj. 27. 20:36
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Bizonytalan. Bátorítsd
2021. máj. 27. 20:39
 8/15 A kérdező kommentje:
#5 Nem értek félre semmit, szívesen lenne velem kapcsolatba, ha nem így lenne más lenne a kérdésem. :) Mély érzések kezdenek kialakulni bennem, és Ő maga is elmondta, érez, de a munkahely falai közt hanyagolunk ilyen szintű beszélgetést. Utolsó két válaszoló tanácsát nagyon szépen köszönöm.
2021. máj. 27. 20:45
 9/15 anonim ***** válasza:

Privát üzenetre

Bókolj, kérdezgesd magáról, hívd el valahova randizni. Ha nemet mond, akkor egyértelmű, hogy nem akar tőled semmit sem

2021. máj. 27. 21:06
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezt is a te kérdésed? Mert nagyon hasonló a sztori.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

2021. máj. 27. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!