Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek ezzel a fogyatékos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek ezzel a fogyatékos csajjal?

Figyelt kérdés

Van egy fogyatékos csaj, aki beleszeretett a barátomba, és már elegem van. Ilyen enyhe Down-szindrómája van, de amúgy egyetemre jár, nem olyan korlátolt, azt se tudom korlátolt-e egyáltalán valamiben. Az arcán azért látszik neki.

Szóval beleesett a barátomba, mert imponál neki hogy kedves vele, meg férfias, erős, helyes, magas. Folyton rajta lóg, engem meg utál.

Sose lesz ilyen hapsija, az biztos. Meg akik a csajjal vannak rokonai, azok is mérgesek rám, szerintük hagynom kéne hogy a barátomon lógjon most hadd legyen már szerelmes bele. Egyetemre jár, semmi baja, visszaél egy kicsit a fogyatékával. Mintha neki alanyi jogon járna hogy istápolják, így eltávolítva engem és akaszkodva a barátomra.

Am a barátomnak is kezd elege lenni, hogy újabban hárman vagyunk a kapcsolatban.

2017. júl. 25. 14:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
77%
Ez hogy működik? Megy a barátoddal haza hozzátok? Vagy mi?
2017. júl. 25. 14:23
 2/24 anonim ***** válasza:
83%
Olyan nincs, hogy enyhén Down-kóros. Down-kóros beteg van, aki enyhén értelmi fogyatékos. Egyébként a barátodnak kell lerendezni a lányt, neki kell megmondani neki, hogy mi a helyzet, tőled úgy sem fogadná el.
2017. júl. 25. 14:23
 3/24 anonim ***** válasza:
7%

Ha a barátja lennél, hagynád. Had szeressék egymást. Veled lehet pasis napokon. Lehet,hogy a lány félti.

Az ilyen emberek miatt,mint te, Jogosan.

Nyugodtan le lehet pontozni. Leszrom!:D

Fogadni mernék,ha egy bomba nő lenne,élveznéd, " hogy hárman vagytok. " Ha pedig a barátod nem szereti. Mondja el neki!!! Legyen Korrekt!

2017. júl. 25. 14:27
 4/24 anonim ***** válasza:
33%
#3! Vagyok. Ha ez egy párkapcsolat és Te lány vagy.(Ami nem derül ki.) Akkor szólj a barátodnak határozottan. Ezzel neki és neked is árt.
2017. júl. 25. 14:29
 5/24 anonim ***** válasza:
62%

Ha a barátodnak elege van belőle, akkor majd szépen leépíti.

Egyébként mi az az "am"?

2017. júl. 25. 14:33
 6/24 anonim ***** válasza:
67%

"Amúgy" rövidítve.

2017. júl. 25. 14:38
 7/24 anonim ***** válasza:
12%
Most mit nulláztok. Javítottam.-.-"
2017. júl. 25. 14:40
 8/24 anonim ***** válasza:
56%
Egyetemre nem igazán járnak down szindrómások.
2017. júl. 25. 14:55
 9/24 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem mozaik downos, csak rendkívül kis mértékben lehet érintett.

Mindenki abba szerelmes, akibe akar. Hogy mit enged meg magának, az a barátodtól függ. Ő csak egy szerelmes lány, aki a szerelmével akar lenni. A barátodnak kellene megmondania, hogy ezt meg ezt csinálja, és hogy ő nem szerelmes a lányba, hanem téged szeret, de szívesen barátkozik vele(szabályozva)

Ha ő nem építi le, dobd a srácot. Mégis milyen pasid van, aki nem képes kiállni magáért? Legközelebb hagyja, hogy megcsókolják? Ha enyhén értelmileg sérült a lány, lazán felfogja, mi a helyzet. Az a pár pont iq különbség szinte semmin sem változtat ilyen téren.

2017. júl. 25. 15:11
 10/24 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ülj le a barátoddal és mondd el neki hogy már a hócipődön jön ki ez a egész. Kerek perec mondd meg neki, hogy vagy ketten vagytok ebben a kapcsolatban, vagy akkor te kiszállsz belőle, mert előbb utóbb úgy is ez lenne a vége.
2017. júl. 25. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!