Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek ezzel a fogyatékos csajjal?
Van egy fogyatékos csaj, aki beleszeretett a barátomba, és már elegem van. Ilyen enyhe Down-szindrómája van, de amúgy egyetemre jár, nem olyan korlátolt, azt se tudom korlátolt-e egyáltalán valamiben. Az arcán azért látszik neki.
Szóval beleesett a barátomba, mert imponál neki hogy kedves vele, meg férfias, erős, helyes, magas. Folyton rajta lóg, engem meg utál.
Sose lesz ilyen hapsija, az biztos. Meg akik a csajjal vannak rokonai, azok is mérgesek rám, szerintük hagynom kéne hogy a barátomon lógjon most hadd legyen már szerelmes bele. Egyetemre jár, semmi baja, visszaél egy kicsit a fogyatékával. Mintha neki alanyi jogon járna hogy istápolják, így eltávolítva engem és akaszkodva a barátomra.
Am a barátomnak is kezd elege lenni, hogy újabban hárman vagyunk a kapcsolatban.
Ha a barátja lennél, hagynád. Had szeressék egymást. Veled lehet pasis napokon. Lehet,hogy a lány félti.
Az ilyen emberek miatt,mint te, Jogosan.
Nyugodtan le lehet pontozni. Leszrom!:D
Fogadni mernék,ha egy bomba nő lenne,élveznéd, " hogy hárman vagytok. " Ha pedig a barátod nem szereti. Mondja el neki!!! Legyen Korrekt!
Ha a barátodnak elege van belőle, akkor majd szépen leépíti.
Egyébként mi az az "am"?
Szerintem mozaik downos, csak rendkívül kis mértékben lehet érintett.
Mindenki abba szerelmes, akibe akar. Hogy mit enged meg magának, az a barátodtól függ. Ő csak egy szerelmes lány, aki a szerelmével akar lenni. A barátodnak kellene megmondania, hogy ezt meg ezt csinálja, és hogy ő nem szerelmes a lányba, hanem téged szeret, de szívesen barátkozik vele(szabályozva)
Ha ő nem építi le, dobd a srácot. Mégis milyen pasid van, aki nem képes kiállni magáért? Legközelebb hagyja, hogy megcsókolják? Ha enyhén értelmileg sérült a lány, lazán felfogja, mi a helyzet. Az a pár pont iq különbség szinte semmin sem változtat ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!