Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek ezzel a fogyatékos csajjal?
Van egy fogyatékos csaj, aki beleszeretett a barátomba, és már elegem van. Ilyen enyhe Down-szindrómája van, de amúgy egyetemre jár, nem olyan korlátolt, azt se tudom korlátolt-e egyáltalán valamiben. Az arcán azért látszik neki.
Szóval beleesett a barátomba, mert imponál neki hogy kedves vele, meg férfias, erős, helyes, magas. Folyton rajta lóg, engem meg utál.
Sose lesz ilyen hapsija, az biztos. Meg akik a csajjal vannak rokonai, azok is mérgesek rám, szerintük hagynom kéne hogy a barátomon lógjon most hadd legyen már szerelmes bele. Egyetemre jár, semmi baja, visszaél egy kicsit a fogyatékával. Mintha neki alanyi jogon járna hogy istápolják, így eltávolítva engem és akaszkodva a barátomra.
Am a barátomnak is kezd elege lenni, hogy újabban hárman vagyunk a kapcsolatban.
Nem tudom, hogy ebben az esetben miért számít az, hogy fogyatékos-e a csaj vagy sem.
Teljesen mindegy. Ha teljesen egészséges lenne, akkor is pont azt kellene csinálnod, mint most: megbeszélned a barátoddal, hogy ez zavar.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!