Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek ezzel a fogyatékos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek ezzel a fogyatékos csajjal?

Figyelt kérdés

Van egy fogyatékos csaj, aki beleszeretett a barátomba, és már elegem van. Ilyen enyhe Down-szindrómája van, de amúgy egyetemre jár, nem olyan korlátolt, azt se tudom korlátolt-e egyáltalán valamiben. Az arcán azért látszik neki.

Szóval beleesett a barátomba, mert imponál neki hogy kedves vele, meg férfias, erős, helyes, magas. Folyton rajta lóg, engem meg utál.

Sose lesz ilyen hapsija, az biztos. Meg akik a csajjal vannak rokonai, azok is mérgesek rám, szerintük hagynom kéne hogy a barátomon lógjon most hadd legyen már szerelmes bele. Egyetemre jár, semmi baja, visszaél egy kicsit a fogyatékával. Mintha neki alanyi jogon járna hogy istápolják, így eltávolítva engem és akaszkodva a barátomra.

Am a barátomnak is kezd elege lenni, hogy újabban hárman vagyunk a kapcsolatban.

2017. júl. 25. 14:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom, hogy ebben az esetben miért számít az, hogy fogyatékos-e a csaj vagy sem.

Teljesen mindegy. Ha teljesen egészséges lenne, akkor is pont azt kellene csinálnod, mint most: megbeszélned a barátoddal, hogy ez zavar.

21/L

2017. júl. 25. 18:00
 22/24 A kérdező kommentje:
A közös program nem kettesben van a barátommal és vele, hanem sokan. Mert mi hárman az a minimum. És néha jön a csajnak a díszkísérete.
2017. júl. 25. 19:02
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt nem értem, miért nem a barátod ír ki erről kérdést...más szóval: őt nem zavarja?
2017. júl. 25. 19:55
 24/24 anonim ***** válasza:
34%
14, neked azt kívánom, hogy az összes partnered hagyjon ott egy másik nőért/férfiért, lehetőleg nyilvánosan megalázva. Undorító ember lehetsz.
2017. júl. 26. 06:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!