Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akik szerint a nőknek ‘csak megszületni volt nehéz’, miért nem operáltatják át magukat nővé?
sok kerdes alatt olvasom ezt, hogy a noknek mennyivel konnyebb, minden a seggunk ala van tolva es semmiert nem kell igazan megkuzdenunk es megis instenitenek minket, meg ha nem is nezunk ki olyan jol, akkor is.
mindig kapunk szexet, amikor csak akarunk, le tudjuk huzni a penzes ferfiakat es legrosszabb esetben is be tudunk hazasodni valami gazdag kulfoldi pasi csaladjaba, meg akkor is ha atlag mukormos jucikak vagyunk nemi plusz sullyal.
(ezeket NEM en gondolom, hanem bizonyos ferfiak velemenye az oldalrol)
tehat a kerdes ezekhez a ferfiakhoz szol, ha annyira konnyu az elet nokent, miert nem operaltatjak at magukat?
ma mar tart ott az orvostudomany, hogy azuper not tudnak csinani kb barkibol, mar vaginat is ki tudnak alakitani, a testrrol ruhaban pedig senki meg nem mondja, hogy valaha egy pasie volt.
oke, egy ilyen mutet nem keves penz, de utana meg kozepes nokent is ossze tudnak szedni valami gazdag pasit, aki ugyis eltartja majd oket. igy osszessegben tobbet sporolnak, mint a mutet ara. aztan pedig elheteik a nok konnyu, gondtalan eletet.
miert nem opcio ez szamukra? nem konnyebb a mutettel jaro atmeneti fajdalmat bevallalni, mint egesz eletuket szex es penz nelkul, mellozve tolteni?
azert birom, higy ez a 20-as nyomorult itt sirankozik, hogy mindenki csak belerug szegeny artatalan foldon fekvo incelekekbe, kozben meg ilyeneket ir:
‘A gond veletek van, konkrétan, hogy az átlagos & átlag alatti nők se érik be a saját szintjükkel. Ha beérnék, tizedennyi kérdés nem lenne kiírva. Mondjátok itt a férfiaknak, hogy mindenki keresgéljen a maga szintjén. Oké, és fordítva ez miért nem működik? Csak mert ezekben az esetekben a kritika speciel jogos. Aki csak öt dobozt vert le a dobálósstandnál a búcsúban, ne a tízes polcról akarjon válogatni.‘
a gond NEM a nokkel van. nem is a ferfiakkal, mert o nok es a normalis ferfiak nagyreszt egymasra talalnak, csak egy szuk, selejtes reteg karog emiatt, akik ti vagyok es akiket a legnagyobb joindulattal se neveznek ferfinek.
pont hogy ti vagytok azok, akik a szintetek felett keresgeltek es ha nem jartok sikerrel (ertheto okokbol), akkor a olyanokat irtok, hogy a nokkel van a gond, ahelyett, hogy magatokba neznetek.
egyebkent se tudom, honnan szedted ezt az ‘atlag no is a szintje felett keresgel’ szokasos incel baromsagot, mert nem igaz. illetve mindenkinek az a szintje, akit megkap. ha en atlagos nokent is megkapom a 190 centis, izmos jokepu, ertelmes ferfiakat, akkor az a szintem es nem ertem a problemat, miert is kene egy alacsony, kover, csunya, buta pasivel osszeallnaom? akinek en joval a szintje felett vagyok amugy, de nagykepuen leatlagosoz, es azt hiszi, neki JAR az atlag no.
ismetlem: a baj veletek, gyulolkodo incelekkel van, nem a nokkel, nem a sikeres ferfikkal, nem a kulfoldiekkel, prostikkal, sugar babykkel, sugar daddykkel, kormannyal, munkahelyekkel... csakis VELETEK.
30-as, nem nincs hozzaadva, a hazassag es a bejegyzett elettarsi kapcsolat ket kulon jogi kategoria, mas es mas szabalyok vonatkoznak rajuk. Nem is ertem, tenyleg mar csak ennyi maradt, hogy nyilvanvalo dolgokat is megprobalsz meghazudtolni?
A masik, hogy igen is beteg vagy. Nem tudsz kapcsolatokat kialakitani. Ezert nem en vagyok a hibas, nem marika es nem jucika, plane nem egy egesz csoport. Te a vilag egyetlen nojevel sem tudsz parkapcsolatot kialakitani. Nevezzuk mar meg, hogy ki a hibas ilyenkor. Mert az eleg furcsa magyarazat, hogy balfsz beluska ellen vilagmeretu osszefogas van. Amig te ezt elhiszed, addig BETEG vagy es kezelesre szorulnal. Pedig nem szegyen segitseget kerni egy szakembertol. Te pedig erre nagyon raszorulnal. Es nem, nem a "szerezz nekem egy not", hanem a "gyogyitsd meg az eltorzult szemelyisegem" lenne a segitseg szamodra.
Egyrészt, remélem nem gondolod komolyan, hogy egy kapcsolatokról szóló kérdésből kihagyták az élettársi kapcsolatokat. Jogilag más kategória. És? Kapcsolat, szóval a felmérés szempontjából releváns, benne van a 42 százalékban. Ha te nem hiszed el, tough shit, mondja a míves angol.
Egyébként meg, ha figyeltél volna, azt írtam, hogy én személy szerint nem akarok kapcsolatot kialakítani. Nem azt, hogy nem tudok. Innentől fogva a marika-jucika példa érdektelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!