Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akik szerint a nőknek ‘csak megszületni volt nehéz’, miért nem operáltatják át magukat nővé?
sok kerdes alatt olvasom ezt, hogy a noknek mennyivel konnyebb, minden a seggunk ala van tolva es semmiert nem kell igazan megkuzdenunk es megis instenitenek minket, meg ha nem is nezunk ki olyan jol, akkor is.
mindig kapunk szexet, amikor csak akarunk, le tudjuk huzni a penzes ferfiakat es legrosszabb esetben is be tudunk hazasodni valami gazdag kulfoldi pasi csaladjaba, meg akkor is ha atlag mukormos jucikak vagyunk nemi plusz sullyal.
(ezeket NEM en gondolom, hanem bizonyos ferfiak velemenye az oldalrol)
tehat a kerdes ezekhez a ferfiakhoz szol, ha annyira konnyu az elet nokent, miert nem operaltatjak at magukat?
ma mar tart ott az orvostudomany, hogy azuper not tudnak csinani kb barkibol, mar vaginat is ki tudnak alakitani, a testrrol ruhaban pedig senki meg nem mondja, hogy valaha egy pasie volt.
oke, egy ilyen mutet nem keves penz, de utana meg kozepes nokent is ossze tudnak szedni valami gazdag pasit, aki ugyis eltartja majd oket. igy osszessegben tobbet sporolnak, mint a mutet ara. aztan pedig elheteik a nok konnyu, gondtalan eletet.
miert nem opcio ez szamukra? nem konnyebb a mutettel jaro atmeneti fajdalmat bevallalni, mint egesz eletuket szex es penz nelkul, mellozve tolteni?
Ha férfi vagy, végképp érthetetlen, miért fogadsz döglött lóra. Na mindegy.
Tudom, hogy szeretnétek ezt hinni, de NEM ugyanaz az illető írja ki mind a sok ezer kérdést. Ez olyan, mint amikor valami agybajos kitalálja, hogy a Harmadik Birodalomban mindent Hitler csinált, még az auschwitzi vonatokat is ő vezette. Szó sincs erről. Azért van ilyen sok kérdés, mert már ilyen sokan vannak, akiknek jelentős problémát okoz a dolog. Mindenféle korcsoportból, korosztályból. NEM 2-3 ember írja ki már évek óta, csak azért hogy titeket szivasson.
A szabályzatba nem ütköznek az ilyen kérdések mellesleg, tehát feltehetik őket. Az viszont, hogy lehordjátok őket a sárga földig, na AZ viszont már szabályzatba ütközik...
A házasságok, együttélések száma rohamosan csökken egyébként, köszi, hogy kérdezed. Az állításod tehát fals.
Persze, előbb-utóbb biztosan találnak valakit, csak közben ugye elmegy mellettük az élet, 60 évesen, impotens öregemberként már sok haszna nem lesz a párkapcsolatnak. Nem mellesleg a Nagy Számok Törvényével "igazolni" azt, hogy valakinek lesz valakije, borzalmasan pocsék hatásfokú módszer. A "tedd rendbe magad és az életed" megintcsak egy lózung, ilyeneket tucatjával olvasni a bulvároldalakon meg a mindenféle blogokon, nagyon hangzatosak, de eredményt nem lehet tőlünk várni.
Ezt az 1000-ből 1-et nem tudom, milyen módszerrel, milyen minta alapján számoltad ki, de gyakorlatilag minden valós alapot nélkülöz. Ha csak 1000-ből 1 ember nem lelne magának partnert, akkor feleennyi kérdés nem lenne kiírva, és a hivatásosak se keresnének kisebb vagyonokat.
Remekül értesz a szavak kiforgatásához. A feltételes mód nem tűnt fel?
Azt írtam: ha a te kijelentésedet alkalmaznánk, AKKOR szaporodna az emberek kevesebb mint 25 százaléka. Értő olvasás!
Nos, a 42,4 százalékkal megintcsak engem támasztasz alá. A 2000-es években ez még bőven 57 százalék felett volt, mostanra már épp csak meghaladja a 42 százalékot. Ez kevesebb, mint a népesség fele! 15 évesen mellesleg lehet már kapcsolatot létesíteni, de arra nem lehet semmi statisztikát alapozni, ha a 15 éves kis csitri meg cicafiú 2 hetet járnak, aztán örihari sosebocsi, szakítanak. A valóság az a 42 százalék. Ez még nincs 50 százalék se, tehát igenis rohamosan csökken a párkapcsolatok, házasságok stb. száma, vagyis az én alapfelvetésemet igazolod. Köszi szépen amúgy, ezt akartam hallani.
Tehát a "minden arra alkalmas ember" egy nagyon durva tévedés a részedről. Persze, ha a szakításokat, válásokat nem számolod bele, akkor még igazad is lehet, csak ugye ez meg mazsolázgatás.
Amúgy meg, ha szerinted ennyire marginális a száma azoknak, akik nem kap(hat)nak kapcsolatot, miért is van itt ilyen sok kérdés? Miért van a társkeresőn 200 férfi 1 nőre? A fesztiválok, szórakozóhelyek, rendezvények stb. stb. fő közönsége miért 80 százalékban férfiakból áll? Megannyi kínos kérdés, nemde?
Szájhabzást meg attól kapnak, ha valaki, aki tőlük sikeresebb, nekiáll lúzerezni meg incelezni őket, csak mert neki bejött az élet. Ja, hát a pálya széléről könnyű beordibálni baromságokat. Ugyanaz, mint amikor valami kőmilliomos motivációs gyökérnél az ostobaság szorgalommal párosul, kiad egy könyvet arról, hogyan legyél milliomos te is, aztán látványosan csodálkozik, hogy miért nem mászkálnak az utcákon milliomsok, hisz ő úgy, de úgy megmondta a frankót....
Szó nincs arról, hogy félnek a lányoktól, egyszerűen elegük van a flegma elutasításokból. Gondolom te se komálod, ha úgy néznek rád, mint a véres rongyra. Na, ők se. Én se félek a lányoktól, és bárkinek megmondom a véleményem. Nőt megütni nem fogok, de ha ő támad rám, akkor bizony visszaütök. Tudod, a "fegyveres civil nem civil" elve...
A szakemberes "segítség" megint egy tipik lózung. Ha meg úgymond nem érdekel a "nyomoruk", nem tudom, mit durrogsz itt nekik minden létező kérdésnél. Ja, hogy jólesik nagyokat belerúgni a földön fekvőbe? Ehhez hadd gratuláljak - reggel amikor kimész mosakodni, nézz büszkén majd a tükörbe: igeeeen, ismét tettem valamit azért, hogy ez a szerencsétlen nép soha ki ne jöhessen abból a qva nagy gödörből, amit ásott magának...
Hogyne lett volna! Csak más volt a neve. Vadházasság, ha jól tudom, így hívták. De akinek ez nem feküdt, lehetett eltartási meg más egyéb szerződést is kötni. Aki akarta, az meg tudta oldani, ne legyenek illúzióid.
Most sem az őszinte szerelem vagy a holtomiglan-holtodiglan szentsége miatt ugrott meg (kicsit) a házasságok száma, hanem gazdasági okból. A CSOK, ugye. Gyerek is ezért születik több, mert kell a 10 millió zsebbe + 10 millió hitel. Hogy aztán ennek milyen pénzügyi következményei lesznek, az már más téma...
Ezt mi alapján állapítod meg, hogy annak nincs nője, aki "nem alkalmas" rá? Ha tudnád, hány párkapcsolatra teljesen alkalmatlan férfinek van barátnője, akár egyszerre több is...
A 42 százalékot én nem nevezném jelentős többségnek. Ez az embereknek kevesebb, mint a fele.
A "szakember" amúgy mit tud csinálni? Szerez nekik nőt, vagy mi? Az miért az "incelek" hibája, ha rájuk se köpnek a nők? Vagy csak egyszerűbb rajtuk leverni? Ott a bűnös, feszítsd meg, erről van szó?
Ember, 15 ev feletti populaciorol beszelunk. Ott van ozvegytol kezdve, elvalton keresztul, egyedul elo tiniig mindenki. Nem olyan alacsony az a 42%, plane ha hozzaadod az elettarsi kapcsolatban levoket. A tobbieknek meg csak sima parkapcsolatuk van.
A szakember nem not szerez neked, hanem az agyadat birja mukodesre. Azt a reszet, amit te nem hasznalsz. Annak ellenere, hogy tudod, hogy valami nincs rendben veled, meg egyaltalan nincs egy icike picike betegesegtudatod? Nem gondolod, hogy segitsegre szorulsz? Nem pinara, segitsegre. Fontos lenne a tovabblepeshez, hogy felismerd, te vagy a hibas azert, mert nincs parkapcsolatod. Felnott emberkent mar nem lehet azzal takarozni, hogy nehez gyerekkorom volt, meg a lanyok igy, a fiuk ugy, meg a szomszed bacsi stb. Nojj fel, egyszemelyi felelose vagy a parkapcsolati probalkozasoknak a sikertelensegeert. Nem az en hibam, nem a masike, es nem a harmadik ember hibaja. A tied. Te gyartod a sajat kudarcod es meg csak nem is erted.
A 42 százalékhoz alapból hozzá van adva az élettársi kapcsolatok száma is. Tehát része a 42 százaléknak. A 2-3 hónapokig tartó párkapcsolatok pedig nem tényező, mint ahogy az se számít sakkvilágbajnoknak, aki hobbiszinten otthon nyomat egy parti Battle Chess-t.
Semmi betegségtudatom nincs, tehát nem szorulok szakemberre. Ahogy más se. Ne gyere nekem Elliott Rodgerrel, ő nem azért kezdett el gyilkolni, mert incel volt. Tudod barátom, az "incelek" nagytöbbsége nem vágyik másra, minthogy legyen valakije, és továbbra se azért jönnek fel ide & írnak ki kérdést, hogy titeket hergeljenek. Ha hergelve érzitek magatokat, az titeket minősít. Ha segíteni nem tudtok, legalább ártani ne ártsatok nekik. Mindent rajtuk leverni pedig nagyon takony dolog, elég baj hogy ezt külön ki kell emelnem.
A PÁRkapcsolathoz pedig 2 ember kell. Se több, se kevesebb. Ami speciel a nők hibája, azt ne rajtuk verd már le, kérlek. Persze, elhiszem hogy kényelmesebb en bloc rájuk tolni a felelősséget, csak tudod ez ugyanolyan hárítás, mint amit (szerinted) ők csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!