Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik szerint "a nők" csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szerint "a nők" csak a "lapátállú bájgúnárokra" buknak, azok közül valaki szíveskedne linkelni egy olyan portrét, amely jól láthatóan ábrázolja ezt a bizonyos lapátállat?

Figyelt kérdés
Csak hogy én, aki nő vagyok, tisztában legyek vele, hogy mire is bukom valójában :)

2021. máj. 26. 14:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Markáns orral szerintem kompenzalhato a csapott áll, Ibrahimovicnak is csapott álla van, de szerintem senki nem mondhatja rá, hogy nem férfias. Egyéni ízlés kérdése ez a nőknél, mondom ezt férfiként.
2021. máj. 26. 18:00
 12/18 A kérdező kommentje:
#9: na jó, de ez egy számítógép generálta 3D kép, nem? Tehát még véletlenül sem egy valódi, élő ember.
2021. máj. 26. 19:42
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy valódi csávót photoshopoltak át hozzá, vagy valami ilyesmi, ja és nem superchad, hanem gigachad. Az ernest khalimov névre érdemes rákeresni, már ha valakit érdekelnek ezek az incel agymenések, itt egy cikk is róla:

[link]

2021. máj. 26. 19:53
 14/18 A kérdező kommentje:
#13: köszi! Ezek tényleg nem komplettek: konkrétan létrehozzák saját félelmeik tárgyát.
2021. máj. 26. 19:56
 15/18 anonim ***** válasza:
36f/incel where art thou?
2021. máj. 31. 16:13
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
14: most mit vársz azoktól, akiknek az az identitásuk, hogy nekik sz.r?
2021. máj. 31. 16:14
 17/18 A kérdező kommentje:
#15: ilyenkor bezzeg lapít a sunyija. (Vagy nem beszéli a régiangolt.)
2021. máj. 31. 16:32
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az elméletet csak több millió évnyi evolúció cáfolja meg. Mert ha valóban csak ez a típusú férfi kellene, akkor évmilliók óta csak ilyen géneket örökítettek volna tovább és majdnem mindenki ilyen lenne. Ez viszont nem igaz, tehát bullshit az egész.
2021. júl. 30. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!