Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló lányok ti hol örülnétek neki ha valaki odajönne hozzátok?
#2 vagyok, a lényeget lehagytam (de amúgy meg eszembe jut pékség pl).
Szóval a lényeg egyrészz (szerintem) az, hogy ne egyből azzal rohand le hogy megismerni akarod, hanem hogy valami kis beszélgetést ki tudj alakítani.
Élelmiszerbolt erre pl jó lehet. Vagy pl drogériában látod hogy a csaj nézi ott a parfümöket vagy valami és akkor ráfújsz egy férfi parfümöt a papírra és megkérdezed hogy ne haragudj, mit gondol x illatról. De ez csak egy példa.
Szóval jó ha van valami kis párbeszéd azelőtt hogy megmondod hogy megismernéd.
Filmekben tök sok ilyen random párbeszédet lehet látni. Tudom hogy az film és ott a 2 főhős erre van predestinálva, hogy találkozzanak, de magára a szitura gondolok.
Fontos hogy ne görcsös legyél, hanem azért laza meg spontan.
(Amúgy ilyet hogy munkahely, egyetem nem írtam, de gondolom ez evidens)
Illetve az is fontos hogy ne ilyen creepyn a semmiből bukkanj elő a háta mögül, ne sötétben.
Az is jó ha előtte van egy kis szemezés.
Most amúgy a maszk miatt picit nehezebb, mert pl egy mosolyt nehezebb észre venni (bár remélhetőleg már nem sokáig).
Mondjuk én idegenekre nem szoktam mosolygni, akkor se ha tetszik, de ez meg tök egyedi.
Amúgy meg örök igazság, hogy ha jól adod elő magad, bejössz a csajnak és történetesen szingli, akkor nagy valószínűséggel vevő rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!