Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülálló lányok ti hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló lányok ti hol örülnétek neki ha valaki odajönne hozzátok?

Figyelt kérdés
Ismerkedési szándékkal.

2021. máj. 21. 18:34
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Igen
2021. máj. 21. 18:38
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Kávézó, kocsma, élelmiszerbolt, drogéria, szinte kb bármilyen másik bolt, utca ha épp olyan a szitu tehát nincs ott nagyon közel egy rakás ember, pad vagy valami ilyesmi, edzőterem, stb.
2021. máj. 21. 18:46
 3/7 anonim ***** válasza:
99%
A hol lényegtelen. Akkor, amikor nem rohanok.
2021. máj. 21. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:
98%

#2 vagyok, a lényeget lehagytam (de amúgy meg eszembe jut pékség pl).

Szóval a lényeg egyrészz (szerintem) az, hogy ne egyből azzal rohand le hogy megismerni akarod, hanem hogy valami kis beszélgetést ki tudj alakítani.

Élelmiszerbolt erre pl jó lehet. Vagy pl drogériában látod hogy a csaj nézi ott a parfümöket vagy valami és akkor ráfújsz egy férfi parfümöt a papírra és megkérdezed hogy ne haragudj, mit gondol x illatról. De ez csak egy példa.

Szóval jó ha van valami kis párbeszéd azelőtt hogy megmondod hogy megismernéd.

Filmekben tök sok ilyen random párbeszédet lehet látni. Tudom hogy az film és ott a 2 főhős erre van predestinálva, hogy találkozzanak, de magára a szitura gondolok.

Fontos hogy ne görcsös legyél, hanem azért laza meg spontan.

(Amúgy ilyet hogy munkahely, egyetem nem írtam, de gondolom ez evidens)

Illetve az is fontos hogy ne ilyen creepyn a semmiből bukkanj elő a háta mögül, ne sötétben.

Az is jó ha előtte van egy kis szemezés.

Most amúgy a maszk miatt picit nehezebb, mert pl egy mosolyt nehezebb észre venni (bár remélhetőleg már nem sokáig).

Mondjuk én idegenekre nem szoktam mosolygni, akkor se ha tetszik, de ez meg tök egyedi.

Amúgy meg örök igazság, hogy ha jól adod elő magad, bejössz a csajnak és történetesen szingli, akkor nagy valószínűséggel vevő rá.

2021. máj. 21. 18:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Utcán, parkban futás közben/előtt/után akár, edzőteremben, tömegközlekedési eszközön. Boltba általában sietősen szoktam menni. :D
2021. máj. 21. 19:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Olyan romantikus, ha nem a "kő kóla" típusú szöveggel jönne.
2021. máj. 21. 20:36
 7/7 anonim ***** válasza:
87%
Akár, de csak ha normális és természetes módon teszi ezt. Egyszer leszálltam a buszról, majd valaki mögöttem megfogta a vállam és hátrafordított (nyilván már ezt sem díjaztam).... Életemben nem láttam még az illetőt, erre elkezdi, hogy "ja, bocs, azt hittem az XY vagy, összekevertelek valakivel, de hát így még jobb". Majd jött velem, hogy hová megyek, mert pont ő is oda megy, ahova én, mehetünk együtt meg ilyenek... Katasztrófa volt, mert ha még akár szimpatikus is lehetett volna az illető, így csak totál creepy volt és végig azon gondolkoztam, hogy hogyan akasszam le. Szóval, ezt a módszert nem ajánlom :D Nekem ugyanúgy nem szimpatikus az sem, ha valaki odajön és szimplán elmondja, hogy szimpatikus vagyok, tetszem, ilyen vagyok meg olyan vagyok és meg szeretne ismerni. Az a legjobb, ha tényleg valami természetes, hétköznapi, spontán vagy legalább annak tűnő dologgal mész oda és beszélgetést kezdeményezel (nem flörtölsz, nem bájologsz, nem bókolsz stb., csak beszélgetsz) és akkor abból majd kiderül, hogy egyáltalán van-e bármi közötök egymáshoz. Ja és igen, ne akkor szólíts le valakit, amikor éppen siet valahová vagy az arcára van írva, hogy hagyják békén.
2021. máj. 22. 13:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!