Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog lenne ez, vagy ne pénzeljek egy pasit ?
Normalis dolog lenne, hogy a pasimnak, akivel féléve vagyunk együtt, hogy kifizessem a fogorvosát, ( implantot szeretne mert foghíjas ) csak azért mert van pénzem?
Neki nem gond elfogadni pénzt, jónéven veszi, mert miert ne alapon, nekem úgyis van ès a kapcsolat elején ő fizette a strandot és a kávékat .....
Most meg szeretné, hogy adjak neki kölcsön a számláira is, mert majd megadja.
Vélemények?
Én elvalt vagyok, tehat nem mai csirke, de eddig én egy kólát sem vettem pasinak ....
Fél éve vagytok együtt. Télen mégis hol strandoltatok? :D főleg a covid kellős közepén? Meg kávé? Max elvitelre lehetett azt is... Ez csak nekem boki a szemem? :D
Egyébként én biztos, hogy nem fizetném ki neki. Főleg fél év járás után... Nyilván évek múlva már más a dolog, ami az enyém az a páromé is. Nade 6 hónap után? No offense.
Ha téged zavar, és úgy vagy ezzel a pénzzel, hogy nem fog hiányozni, nem sajnálod, akkor nyugodtan fizesd. Mindezt abban a tudatban, hogy a pasi kihasznál. Ettől még szerethet, de ez nem tartja vissza.
Vagy gondold át, hogy megéri-e vele lenned. Főleg, ha ilyen sokba van...
És szerinted hogyan aranylik pár kávé a fog umplant árához?
Ne fizess semmit és ne is adj kölcsön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!