Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az negatív dolog ha a harmadik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az negatív dolog ha a harmadik nő jegyzi meg hogy a fotóim alapján nyugodt embernek tűnök?

Figyelt kérdés

Tinderezem és kb a harmadik nő jegyzi meg hogy a fotóim alapján nyugodt embernek tűnök.

Ezt vajon negatív értelemben mondják a nők?

Most is mondta egy csaj hogy nyugodtnak tűnök akivel nehéz összeveszni.

2021. máj. 13. 08:43
 1/9 anonim ***** válasza:
34%
Finoman jelzik hogy nem bírják az ilyen típust aki csak les mint hal a szatyorban. És közben várják a reakciódat hogy mutatsz e valami ennél lényegesen férfiasabb reakciót.
2021. máj. 13. 08:47
 2/9 anonim ***** válasza:
33%
Attól függ, hogyan képzeled el a jövődet. A nyugodt emberek tipikus béták, még ha jól is néznek ki, nagyon hamar becsicskítják őket a nők.
2021. máj. 13. 09:03
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

Én ha valakit nyugodtnak látok azt én össze kötöm az unalmassal valahol.

Nekem nem jön be

2021. máj. 13. 09:21
 4/9 anonim ***** válasza:
62%

Nekem ez pozitiv nőként.Egy nyugodt férfit megbízható,korrekt,értelmes embernek gondolok akire és akivel lehet alapozni.

Biztos van nő akinek ez egyenlő az unalmassal,de ha az izgalmas azt jelenti,hogy folytonos balhék meg megcsalás akkor az nem kéne.

2021. máj. 13. 09:35
 5/9 anonim ***** válasza:
33%
Az adott nőtől függ. Én vonzódom azokhoz a férfiakhoz, akikből árad a nyugalom, a stabilitás, és nem kap ideggörcsöt az első idiótától. A párom is ilyen, és egyáltalán nem unalmas.
2021. máj. 13. 10:35
 6/9 anonim ***** válasza:
61%
Ahogy az 5-ös írja. Ha az adott nőnek bejön, nem negatív.
2021. máj. 13. 10:54
 7/9 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem egyertelmuen negativ. Arra utalnak vele, hogy nem reagalsz a korulmenyekre megfeleloen. Amit 4-es es 5-os akart mondani, az a higgadt ember. Aki barmilyen problema adodik, kepes hideg fejjel atgondolni, majd cselekedni. Szerintem azt lattak rajtad, hogy ott ulsz, mint egy tok es nezel ki a fejedbol, jovialisan mosolyogva es nulla erzelmi reakciot tudnak kivaltani beloled, akarhogy is probalkoznak. A higgadt jelzonek orulnek, a nyugodtnak nem. Legalabbis amig melyebben ki nem fejtik, hogy mit ertenek alatta.
2021. máj. 13. 12:05
 8/9 anonim ***** válasza:
62%
7-es, kérlek, ne akard megmondani, mit akartam mondani. Köszönöm.
2021. máj. 13. 12:43
 9/9 anonim ***** válasza:
63%
Csatlakozom a 7hez.
2021. máj. 13. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!