Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog lenne ez, vagy ne pénzeljek egy pasit ?
Normalis dolog lenne, hogy a pasimnak, akivel féléve vagyunk együtt, hogy kifizessem a fogorvosát, ( implantot szeretne mert foghíjas ) csak azért mert van pénzem?
Neki nem gond elfogadni pénzt, jónéven veszi, mert miert ne alapon, nekem úgyis van ès a kapcsolat elején ő fizette a strandot és a kávékat .....
Most meg szeretné, hogy adjak neki kölcsön a számláira is, mert majd megadja.
Vélemények?
Én elvalt vagyok, tehat nem mai csirke, de eddig én egy kólát sem vettem pasinak ....
A fogorvosi díj állása még okénak tűnik nekem, de utána a számlák (rezsi?) kifizetése, azzal az ígérettel, hogy "majd megadom", már lehúzásnak néz ki számomra.
Ez kicsit off topic, ne vedd sértésnek, de manapság már a nők általában a huszonéves férfiaktól is elvárják a biztos jövedelmet, megfelelő vagyoni hátteret az ismerkedésnél, te meg, ahogy mondod, nem mai csirkeként vagy együtt egy olyan taggal, aki a számláit sem tudja fizetni? Az, hogy az elején fizette a strandot meg a kávét xd, hát az 16 évesen se nagy kunszt...
Ki ne fizesd már, nehogy már egy felnőtt férfinak neked kelljen segíteni.. sokan visszaélnek a nők érzelmeivel..
Ilyen csövest találsz 100at..
Lehúz csak hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!