Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal szemmel nézve 30-as...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal szemmel nézve 30-as 40-es emberek miért öregek és csúnyák?

Figyelt kérdés

2021. máj. 17. 14:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
16%

Megint egy sima troll kérdés :)

Köszi 41 vagyok, se csúnya se öreg. Érdekes, mert a környezetemben senki sem mond egyiknek sem.

De jelzem, csak szánni tudom aki tényleg így gondolkodik.

Mert kb. 16 körül kezdesz kinyílni a világ felé , és ha úgy látod, hogy 30 után be is záródik minden, mert már öreg vagy, hát kva szar neked. Mert legyél szerencsés, élj 80-ig. De ebből neked akkor kb. 15 jó év jutott.

Egy jó nő, 45 -55 évesen is jó nő, aki meg rusnya, az rusnya volt 22 évesen is. Ez van

2021. máj. 17. 15:08
 12/26 anonim ***** válasza:
24%

Én 45/F vagyok, van hajam, 182/86 vagyok, feszes szikár a testem. Mindegy mit veszek fel, jól áll rajtam. Egzisztenciám kiváló, van családom, a munkám és a családom mellett van szabadidőm. Van jó pár hobbim, rengeteg tervem és célom. Milyen rossz nekem! Nem csajozok az igaz, de az elmúlt egy év alatt két huszonéves komoly lány kezdett velem flörtölni, akik mellesleg brutál jól néztek ki. Ennyit meg a sztereotípiákról. Mivel házas vagyok, visszautasítottam őket.

A proli sztereotípiák sok esetben nem állják meg a helyüket. Egyébként eszem ágában sincs versenyezni a huszas korosztállyal, ugyanis 1000X jobban érzem magam jelenleg, mint 20 évesen. A bulik kora már lejárt, nem kell azon izgulnom hogy kikaparjam a gesztenyét, lediplomázzak, találjak egy értelmes, csinos nőt akivel családot alapíthatok, nem kell megalapozni már az egzisztenciámat.

Én a te helyedben inkább azon paráznék, hogy mindezeket hogyan oldod meg! ;)

Ja, és én testre, egészségi állapotra verek rengeteg 20-on évest. Ez nem nagyképűség, ezek számomra tények, ráadásul én ezt meg is éltem ilyen minőségben. :)

2021. máj. 17. 15:18
 13/26 anonim ***** válasza:
57%
Nem csak fiatal szemmel azok, így 40 körül én is öregnek és csúnyának látom a 35 év felettieket, főleg a férfiakat.
2021. máj. 17. 15:58
 14/26 anonim ***** válasza:
29%

Nekem az eeszseg romlas miatt.

Nem egy szemuveges vagy mufoga van fogkoves nem birják az ereszd el a hajam partykat fizikailag se robbannak lefelé, leáldozoban vannak ill ugy tunnek a huszonévesekhez kepest

2021. máj. 17. 16:21
 15/26 anonim ***** válasza:
83%

18-20 évesen is én is öregnek láttam a 35+ korosztályt.

Ma meg 40+ korúkent csak nézek, hogy gyerekek mióta kapnak jogsit? Aztán leesik, hogy minimum 18, csak nekem tűnik nagyon fiatalnak.

2021. máj. 17. 16:27
 16/26 anonim ***** válasza:
60%

Őszinte részvétem az itteni bohócoknak.

20 évesen sem gondoltam, hogy öreg leszek 40 évesen

De ti, nektek Kva szár lesz, mert ha szerencsétek van, megélitek, de ilyen mentalitással tényleg elcseszett lesz az életetek

Feltételezés akik itt erőlködnek 10-es,20-as szerencsétlen lúzerek 😂

2021. máj. 17. 16:28
 17/26 anonim ***** válasza:
59%

"Fiatal szemmel nézve 30-as 40-es emberek miért öregek és csúnyák?"

Nem tudom, hogy mások hogy látnak másokat, nekem mindig volt olyan nálam jóval idősebb férfi vagy nő ismerősöm aki vonzónak tűnt, a kedvessége, az intellektualitása, a bölcsessége vagy bármi más megszépítette a szememben.

Olyan ez, hogy a kisgyerek is szépnek látja a nagymamáját, pedig mások szemében már csak egy slampos öreg néni legtöbbször.

2021. máj. 17. 16:34
 18/26 anonim ***** válasza:
44%
Ez egy megkeseredett ember kötekedő kérdése
2021. máj. 17. 16:37
 19/26 anonim ***** válasza:

Én 27 vagyok, de többnyire 20-nak néznek.

Teszek is érte, bőrápolási termékeket használok kb 14 éves korom óta, sportolok, stb.

Szerintem a legtöbben azért "csúnyák" mert nem adnak magukra. Sokat tesz egy rossz párkapcsolat is, kiszívja az emberből az életet. Lehet nehéz, monoton munkát végeznek éhbérért. Gyereket nevelnek.

Lehet egészségügyi gondok miatt romlott a külsejük..

Stb

2021. máj. 17. 17:08
 20/26 anonim ***** válasza:
62%
Nekem régóta kifejezetten tetszenek a 35 fölötti férfiak, szerintem sokkal férfiasabb a kisugárzásuk, mint a huszonéveseknek. Jó, nem a sörhasú, hiányos fogsorú közmunkásokról beszélek, hanem a normálisan kinéző, magukra adó férfiakról, akik nincsenek elhízva és igényesek. Az a pár ránc még jól is áll nekik, valahogy komolyabb tőle az arcuk. Más kérdés, hogy mostanra már ez a korosztály illik hozzám korban is (33 éves vagyok), de ez már 10 éve is így volt nálam. A huszonéves pasiknak ilyen kölyökképe van, az nem tetszik.
2021. máj. 17. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!