Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nezik az emberek rossz szemmel azt ha egy magyar sracnak fekete baratnoje van?
Figyelt kérdés
Forditott esetben meg valahol megertenem mert ugye egy csomoan azt gondoljak, hogy minden neger csavonak hatalmas farka van es ez szulhet komplexust az emberekben, de a kerdesben leirt felallas nem ertem miert kell, hogy zavarjon barkit is.2017. júl. 31. 13:39
1/6 anonim válasza:
Mert az idegengyűlölet ősi szokás a magyar társadalomban, ezt használja ki a felcsúti KISZ titkárunk is...
2/6 anonim válasza:
"egy csomoan azt gondoljak, hogy minden neger csavonak hatalmas farka van es ez szulhet komplexust az emberekbe" - szerintem elég előítéletes vagy, ha azt hiszed, hogy a legtöbb magyar frusztrált, kisebbrendűségi komplexusokkal teli alak. Ne legyél ilyen gyűlölködő, és hanyagold a prekoncepciókat!
Egyébként k..ra nem érdekel, milyen barátnőd van, úgyhogy nem is nézem rossz szemmel.
3/6 anonim válasza:
Én pl. azért, mert irigykedek, nagyon szívesen megdugnék egyszer egy szép néger nőt :DD
4/6 anonim válasza:
Biztos van ilyen, hogy magyar fiú, fekete barátnő, habár én még nem láttam. Egyáltalán, fekete csajt alig látni, úgyhogy nem tudom hogy rossz szemmel nézik-e vagy sem. De az igaz, hogy az effajta vegyes kapcsolatokat általában gyanakodva, inkább elítélően szokták nézni az emberek, mert természetellenesnek gondolják. Pedig nem az, de elsőre mégis így érzik. Ez valószínűleg ösztönös reakció...
5/6 anonim válasza:
Én azt sem bánnám, ha minden magyar férfi homoszexuális lenne. A néger barátnő sem zavar. A cölibátusban élőkkel sincs problémám. Így lesz Magyarország a Paradicsom.
6/6 anonim válasza:
Nem tudom, engem pont nem érdekel, hogy másoknak milyen származású párja van és a magánéletük sem izgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!