Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » T i mit szólná tok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

T i mit szólná tok ha a férjetek az mondaná hogy gyerek után nem megy veletek sehova?

Figyelt kérdés
A gyerekvállalás kapcsán szóba került hogyan kellene szervezni az életünket gyerek után. Amikor azt kérdeztem meg hogyan tudnánk kettesben programokra elmenni nagyon ideges lett. Azt mondta ő biztos nem jön velem sehova kettesben. Amikor megkérdeztem miért teljesen ideges lett és azt mondta hogy ő senkinek nem fogja lepasszolni a gyerekét és most kell kiélnünk magunkat. Ha én annyira menni akarok bulizni akkor menjek de ő biztos otthon marad vigyázni a gyerekre.

2021. máj. 16. 17:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én kérdeztem a diszkót. Nincs gyerekem és nem is tervezek, mrt egy gyerek számomra csak nyűg lenne.
2021. máj. 16. 20:32
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó hogy én nem lazíthatnék mert ő is azt mondta mehetek és nem is akarja megtiltani. Ő nem akar velem jönni mert akkor elmondása szerint lepasszolni kellene a gyerket ő meg nem fogja senkinek lepasszolni a saját gyerekét mert nem másnak csinált gyereket hanem magának.
2021. máj. 16. 20:37
 13/19 anonim ***** válasza:

Az nem lepasszolás, ha 2 órát más vigyáz rá egy héten. Az lepasszolás, ha hetente többször, órákat van másokkal, vagy heti egyszer egy-két, vagy több napot.

Ha hetente elmentek egyet táncolni este 6tól éjfélig, az nem lepasszolás!

2021. máj. 16. 20:52
 14/19 anonim ***** válasza:
77%

Akkor ezek szerint dolgozni sem fog elmenni, mert az óvoda is ördögtől való.?

Konkrétan szarik bele a párkapcsolatba.

2021. máj. 17. 07:28
 15/19 anonim ***** válasza:
Azóta van gyerekp
2022. máj. 4. 23:42
 16/19 A kérdező kommentje:
Nincs még gyerek. Volt néhány veszekedés már ebből.
2022. aug. 12. 11:50
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint azóta még egy évet elpazaroltál mellette az életedből. Valahogy sejten ennek a sztorinak a végét.
2022. aug. 12. 13:47
 18/19 anonim ***** válasza:
Komolyan ez az egyed a legjobb az összes közül? Ha lesz gyerek, neked jön a rabszolgaság, meg az állandó szemrehányás. Tényleg ezt akarod?
2022. aug. 12. 14:06
 19/19 A kérdező kommentje:
Rabszolgaság? Nincs szó rabszolgaságról. Korábban is említettem hogy azt mondta hogy én nyugodtan menjek ha akarok de ő marad vigyázni a gyerekre.
2022. aug. 12. 17:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!