Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
T i mit szólná tok ha a férjetek az mondaná hogy gyerek után nem megy veletek sehova?
Ez nem gyerekcentrikus, ez a fszság.
Így lesz anya és apa, azt csá
Igen, akár oda is. Kocsmába, étterembe, táncolni, operába, színházba, haverokhoz bográcsozni és inni, kozmetikushoz, fodrászhoz, edzőterembe, ruhátvenni, barátnőkkel koktélozni..
Ezek teljesen normális dolgok, én sem vállalnék vele gyereket!
Ugyan miért kéne CSAK anya és apa szerepbe bújni, és kettesben a gyerek születése után sehová csak FÉRFI ÉS NŐ mivoltában elmenni a párnak?
Erre ment rá a házasságom. Voltam én és a gyerekek, néha csak apa és a gyerekek, és külön utakon kezdtünk el járni. Így lehet ám felkelni úgy egy reggel, hogy fingod sincs, ki az aki melletted horkol, és miért van még itt.
Ha ezt egy pasi panaszkodja, hogy a párja csak a gyerek, akkor szegény férfi, ősanya a párja, és ez nem állapot... Ha egy leendő anya akad fent ezen, akkor pedig jó, hogy nem olvastuk még itt, hogy felelőtlen, minek neki gyerek...
Nos, aki azt írja itt hogy örülj neki, meg hogy mit akarsz diszkózni...?
hát ők azok akik kvázi sosem éltak, és gyorsan anyák lettek, hogy ezt elmondhassák és ne tűnjön fel nekik se annyira, hogy ez milyen gáz.
Kérdező ilyen embernek szülsz megbánod. Egy család az család, de egy párkapcsolat ha megszűnik benne, már csak két szülő lesz gyerekkel.
Igenis nemcsak, hogy jár a lazítás, de kell is menni, mert azon kapod magad, hogy még a másik keresztnevét is elfelejted és már csak apának hívod.
Gááz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!