Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen hamar közelednénk a szakításhoz?
A párommal most vagyunk 5 hónapja együtt.
Elég gyorsan pörögtek nálunk az események, konkrétan az első találkozáskor annyira egymásba estünk, hogy nem tudtunk külön tölteni egy napot sem, így már onnantól fogva ha úgy nézzük oda költözött hozzám, együtt élünk.
Viszont mostanában egyre több a vita, mindent megtesz értem mégsem érzem, hogy boldog lennék mellette.
A mindennapi szex (akár napi többszöri) lecsökkent heti 1-re.. Ő szeretné, közeledik mindig de nekem valahogy nincs hozzá kedvem..
Azt mondjuk hozzá tenném, hogy most egy elég stresszes időszakon megyünk át, ez biztos közre játszik benne.
én 24L ő 27F
Sajnos elég gyakori, hogy ami ilyen hevesen indul, az csak fellángolás, és gyorsan ki is hűl.
Igazából a te térfeleden pattog a labda, neked kéne rájönni, hogy miért változtak meg az érzéseid ennyire. Ezen múlik, hogy ez csak hullámvölgy, és érdemes energiát fektetni, hogy újra jó legyen. Vagy nem illetek össze és kar az időt pazarolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!