Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak az IWIW-en rejtve van a családi állapota, illetve minden képen egyedül van akkor valószínű, hogy nincs pasija?
Hát figyelj, nem ismerlek, de valószínűleg nem egy bunkó paraszt vagy, aki odaáll, hogy: "Járjál velem, ribanc!"
Én magamból kiindulva tudom, hogy rendkívül imponálna, ha valaki, aki egyébként nem nagymenő, össze tudja szedni a bátorságát, és elém áll megkérdezni, amit tudni akar.
23/L
Nekem nincs megjelölve a családi állapotom, mert rájöttem, hogy a férjemnek szeretője van. (egyébként pont az iwiw-en bukott be, elég csúnyán) Akkor leszedtem az összes közös képeket, és száműztem a családi állapotomat is. A szeretőnek sincs megjelölve a családi állapota, merthogy "szerető"-t nem lehet jelölni.
Egy alkalommal egy futólag ismerős srác engem is bejelölt, ismerkedési szándékkal (mint utóbb kiderült). A bejelölés visszaigazolása után írt egy kedves, könnyed hangvételű levelet, hogy szívesen ismerkedne velem, persze csak ha nem zavarja senkinek az érdekeltségét, és ha van kedvem, találkozhatnánk a hétvégén.
A legtöbb esetben így van szerintem, akkor a lány egyedülálló. De sok olyan eset is van, amikor nem ez a helyzet. Én két okból nem teszek ki a barátomról képet, és nem írom ki, hogy kapcsolatban. Egyrészt, ha még nagyon friss kapcsolat, akkor nem tudhatom, hogy valóban komoly lesz-e a dolog, és hosszú távú. Fel-le rakosgatni meg nem akarok semmit.
És főként: én a magánéletem nem szívesem mutatom meg iwiw-en, úgy vagyok vele, hogy a szerelmi életem az én bensőséges, magán ügyem.
Egyáltalán nem biztos, hogy egyedül van.
Az szokta elrejteni a kapcsolati állapotát, aki vagy egyedül van, vagy rossz a kapcsolata, vagy egyszerűen csak nem szereti kiadni magát, mert pl. a kollégák, tanárok, diákok stb. árgus szemmel figyelik, kibeszélik. Vagy van kapcsolata, de nem rég óta, mondjuk 2-3 hete randizik valakivel, és még nem akarja kiírni, vár, hogy biztosabb legyen - de már nem is érzi magát egyedülállónak.
Nekem személy szerint rosszul esne, ha a kedvesem nem írná ki, hogy "kapcsolatban", és nem tenne fel egy képet. Nem extrém dolgokra gondolok, hogy 25 smárolós kép, alatta szerelmi vallomásokkal - de azért legyen jelezve, hogy együtt vagyunk. Ha csak az egyik írja ki + tesz ki képet, akkor a másik kevésbé elkötelezett. Szerintem. (Kivéve, ha fél éve rá se nézett az iwiwjére,és nem érdekli.)
Szó se róla, nálam nagyobb macskaimádó aligha akad (nekem is és kedvesemnek is van), mégse tartom olyan viccesnek, hogy valaki csak a macskájával rak ki közös képet, a párjával nem... Az oké, ha semmilyen képet nem rak ki, vagy csak egy darab arcképet magáról, és semmi mást, és úgy nincs a párjával - na de hogy macska van, pár nincs, ez nem olyan vicces.
Nekem valahogy nem kelt jó benyomást egy kapcsolatról, hogy lány - "kapcsolatban", 50 közös kép, "szerelmemmel" puszipuszi stb., fiú meg ehhez képest (tegyük fel, minden nap néz ő is iwiwet) azt se írja ki, hogy kapcsolatban, és van mindenről fotó, csak a lányról/lánnyal nincs.
Ccsak a többieket tudom erősíteni, egyáltalán nem biztos, hogy egyedülálló. Mi is majdnem 4 éve vagyunk együtt, és egyszer egy nagy veszekedésnél levettem a családi állapotomat. Azóta nem állítottam vissza, mondjuk nekem egy darab képem sincs kirakva, magamról sem. Lehet hogy ilyen se veled- se nélküled kapcsolata van, vagy nem akarja hogy idegenek zaklassák. De ha ismered, nyugodtan jelöld be iwiwen! Sok sikert! :)
A macskás férj szerintem vicces! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!