Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többsége azért nézegeti/kipróbálná az ilyen nőket?
ma 13:12
Uhh B+ 😂😅 Jézusom😂
Nőként írom, hogy ez már a borzalmas kategória... Az az orr! Komolyan úgy van plasztikáztatva vagy ez csak valami alkalmazás használatával készült mint például régen a photoshop vagy ma a faceaapp? Őszintén? Gusztustalan, neharagudjon senki 😂
Az a szájj, már annyira túl van töltve vagy nem tudom annyira természetellenes hogy undorító... Mint egy segglyuk😂
Az az orr? Szinten természet ellenes, és az a szemöldök 😬
Úgy ámblokk űrlény kategória 😅
Annyira túl van plasztikázva* vagy nem* tudom, photoshop?*
Boccs, elírta a mobil
#36: nem az volt a kérdés, szebb nő vagy-e a csajnál (ezt nem is tudhatjuk), de dicséretes, ha az vagy :)
Nem is az a baj, hogy szerinted ronda, abszolút jogod van így gondolni.
A baj az, hogy hiába vagy szebb, ha közben nem vagy túl okos... mert még a kérdést sem értetted, és egyfolytában azon lovagolsz nőként, egy férfiaknak feltett kérdésnél, hogy szerinted ez a csaj ronda és te sokkal szebb vagy.
Ha a kérdést sem érted meg, ne csodálkozz, ha lepontozzák az irreleváns válaszaidat :D
Hát, az összes férfi nevében nem nyilatkozhatok, főleg, mert nő vagyok. De a párom aligha nyúlna hozzá. Utál mindent, ami mű meg ezeket a divat dolgokat is. Szerintem elsírná magát, ha ilyen "szépséggé" varázsolnám magam. :D
Olyan torz, űrlényszerű, hogy csak fintorogni tudok, pedig nem esik nehezemre elismerni, hogyha egy nő csinos, szép. Aki ezzel a műanyaggal akar lenni az már kb. egy szexrobotot is vehetne. Nettó igénytelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!