Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak többsége azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak többsége azért nézegeti/kipróbálná az ilyen nőket?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Vagy van olyan akit ez konkrétan taszít, fel sem állna rá a szerszám?

2021. máj. 10. 12:04
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
17%

Miért van az az érzésem, hogy az ilyen nőket leszólók pasik (?) leginkább irigységből írnak ilyeneket?

Én férfiként azzal egyetértek, hogy ez a két mintául idézett csaj messze nem az ideális nőt testesíti meg, de olyanokat irkálni, hogy bottal se piszkálnám, meg taszít, meg elfutnék, meg lekonyulnék stb. az teljesen komolytalanná teszi őket--- vagy nem pasik a hozzászólók. Nem beszélve az ilyen "hasonlóan agyhalott, adócsalásból meggazdagodott majmoknak pont ilyen nők kellenek" beszólásokról, amiből csak úgy süt az irigység, féltékenység, mert se ilyen nőre nem lenne soha esélye az illetőnek, se pénze nem lesz soha, ezért frusztrált, hogy másoknak jobb élete van.

A kérdés mellesleg nem az volt, hogy feleségül venne-e bárki egy ilyen csajt, hanem megnézi-e, "kipróbálná"-e... Állítom, a férfiak (!) 90%-a igent mondana (ha nem több). De az is tény, feleségnek, partnernek igazi Nőt szeretne inkább mindenki, nem ilyen részben műanyag cicababát.

2021. máj. 10. 12:37
 12/39 anonim ***** válasza:
10%
11. Ez az amit én sem értek. Nekem is a természetes nők tetszenek, de attól még megdugnám ezt a nőt is. Úgymond nem hazudok magamnak, de mások itt úgy érzem igen. Igen, én sem ilyen nőt képzelek el magam mellé a gyerekeim anyjának, sőt nem is a zsánerem ez a fajta megjelenés, de attól még látom hogy jó nő és megdugnám.
2021. máj. 10. 12:42
 13/39 anonim ***** válasza:
8%

12: ennyi. Maguknak is hazudnak, mert tudják, nem elég jó pasik és nem elég gazdagok egy jó nőhöz.

Az meg külön röhej, ahogy leszólnak másokat, csak mert jobban keresnek náluk, mintha mindenki, akinek telik egy rendes lakásra, kocsira, nyaralásra, az már adócsaló meg nyomoronc :D

2021. máj. 10. 12:45
 14/39 anonim ***** válasza:
74%

Miért van az az érzésem, hogy az ilyen nőket leszólók pasik (?) leginkább irigységből írnak ilyeneket?

🤣😂 Nőként írom, hogy mi van? Irigy?

Nekem meg miért van az az érzésem, hogy csak a rettentő buta emberek sajátja, hogy mást nem tud feltételezni?

Szerintem ez a nő egy förtelem a szétcseszett arcával. És megnyugtatlak, megmutattam kedvedért most két fiú ismerősömnek is. Nem nem irigykednek. Konkrétan csak sajnáljuk az ilyen "nőket". Értelem nem sok lehet benne.

És egy értelemes , érett férfinak nő kell, nem szétplasztikázott (ráadásul szétcseszett) kinézetű nő, akivel ránézésre öt értelmes szót nem tudnál váltani.

Ennyit az irigységről :)

2021. máj. 10. 12:48
 15/39 anonim ***** válasza:
30%
#11 Persze minden férfi mélyen irigy. Sőt a gazdag majmokra is. Tán magadból indultál ki?
2021. máj. 10. 12:49
 16/39 anonim ***** válasza:
89%

Jó nő? Melyik része? Hát fel sem lehet ismerni benne emberi vonásokat.

Ráadásul 11-nek fel sem tűnt, hogy egy és ua a két képen lévő nő... :D

2021. máj. 10. 12:50
 17/39 anonim ***** válasza:
52%

"12: ennyi. Maguknak is hazudnak, mert tudják, nem elég jó pasik és nem elég gazdagok egy jó nőhöz."

🤣😂 Ezzel most kb. elárultad, hogy szerinted egy "ilyen jó" nőhöz pénz kell :D

Meg hogy általában te azért nem kapsz jó nőt, mert nincs hozzá pénzed.

Megsúgom apukám, én nő vagyok, méghozzá jó nő, de még egyetlen férfi pénztárcájában sem turkáltam. Tudod egy jó férfinek nem ez az ismérve, de titeket meghagylak egymásnak :D

2021. máj. 10. 12:53
 18/39 anonim ***** válasza:
0%

#14 & #16: de, a többségben irigység, féltékenység dolgozik.

És még egyszer mondom: igen, társnak, párnak nem ilyen csajt választana a férfi, ezt eddig is így állítottam, de hol volt a kérdésfelvetésben ilyen? Miért nem lehet a témánál maradni?

PErsze elfogadom, hogy vannak, akik nem vonzódnak az olyan nőkhöz, akiknek szép hosszú lábuk van, lapos hasuk, formásan edzett testük, stb... :)

Tény az is, hogy nem mindenkinek jön be a szilikon cici. Elfogadom.

Ennek a lánynak nyilván kár volt feltöltetni az ajkait, mert amúgy szép szeme van, nem hiszem, hogy érdemes volt, de ez az ő teste, ő élete...

Mellesleg egy agyonfilterezett, photoshoppolt Insta-fotó alapján megítélni valakit elég felszínes dolog, veletek azért van gond, de ezt hagyjuk :)

Simán el tudom képzelni, hogy "natúran" ez a csaj is sokkal jobban néz ki.

Nem kell így kinézni, az én párom sem ilyen, de attól nem gáz, ha egy nő ad magára, sportol, figyel a testére is, stb. PErsze a fotelból kritizálni könnyű, az izmos szép formák mögött általában igen kemény meló van :D

2021. máj. 10. 12:58
 19/39 anonim ***** válasza:
44%

#15: nem magamból, belőletek :D

Viccet félretéve, én köszi, nem élek rosszul, meg is dolgoztam érte. Nincs miért irigykednem bárkire is.

És abszolút tapasztalatom, hogy a sok lúzer, akik nem vitték semmire, mert kb meg se próbálták, igenis irigykednek, de mivel nekik nem sikerült, jól esik nekik legalább jókat beszólni... Igaz, ez rájuk nézve kínos csak :D

2021. máj. 10. 13:00
 20/39 anonim ***** válasza:
43%

Mellesleg egy agyonfilterezett, photoshoppolt Insta-fotó alapján megítélni valakit elég felszínes dolog, veletek azért van gond, de ezt hagyjuk :)

iigen :D pont ez a felszínes dolog, ez SEMMIT sem árul el az illetőről. Viszont hogy ő így él, az pont nem felszínes :D

ez a komment csúcs volt, köszi :D

És hát szégyellem is magam, hogy továbbra is viszolygok az arcától

2021. máj. 10. 13:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!