Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többsége azért nézegeti/kipróbálná az ilyen nőket?
#21: ezt szerintem senki sem vonja kétségbe. Simán lehet, hogy szebb, különb vagy. Sőt, sok az ilyen csajoknál szebb csaj, nő van, ez nem is vita tárgya.
De nem ez volt a kérdés, hogy ezek a csajok szépek-e, vagy vannak-e náluk szebbek :)
Ilyen nőknél tényleg elég egy tömött pénztárca. Értelmes férfi még kipróbálni sem szeretné.
Jó nőt nem lehet vásárolni
21-es vagyok.
Hiszem azt is, hogy értelmes, normális férfi ezekkel nem feküdne le. Ismerek is olyat, aki inkább halna meg kb. :D
Kíváncsi lennék, a kommentelők hogy néznek ki... :D
Á, inkább nem :)
25 Hát az állával szel kenyeret, na :D
26 Kemény beszólás volt. Ennél még a kertben aszalódó csigám is szebb :D
27
Hetero nő vagyok. :D
Még szép, hogy megnézegettem pár képen, röhögni jó. Meg önbizalomtuningnak is jó lehet, ha az ember tud abból építkezni, hogy a másik mennyivel rusnyább (sajnos én nem tudok). De amúgy valahol sajnálom is, ilyen torzra műttetni magad súlyos testképzavarra utal, vszeg tele van frusztrációkkal, lelki bajokkal a nő, szóval ő is valamilyen szinten egy áldozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!