Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok,ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok,ha a párotok kíváncsiságból kipróbálná a Facebook dating-et?

Figyelt kérdés

Facebook társkereső alkalmazása.

Mit szólnátok hozzá ha kíváncsiságból kipróbálná?

Igazából be lehet állítani hogy mit keres az ember: beszélgetés, barátság, hosszú távú kapcsolatok,laza kapcsolat

Vajon van különbség hogy nő vagy férfi társkeresőzik egy párkapcsolatban?

Nők kevésbé lépnének félre a párjuk mellől mint a pasik vagy rosszul hiszem?

2020. dec. 23. 07:13
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

Repülne.

Akár férfi, akár nő.

Szerintem ez a normális.

Ha egy férfi társkeresőzik, valószínű valamilyen szex hiánya van, ha meg nő, akkor.....lehet bármi. Szex, érzelem, szeretethiány, kaland, stb.

Nőknél súlyosabb a végkimenetel, a férfiak legfeljebb csak szexet akarnak.

2020. dec. 23. 07:20
 2/10 anonim ***** válasza:
97%

Biztos velem van a baj, de ha valakibe szerelmes vagyok, akkor eszembe nem jutna társkeresőt "kipróbálnom", még pusztán "kíváncsiságból" sem.

F

2020. dec. 23. 07:28
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Kiherélném.
2020. dec. 23. 07:32
 4/10 anonim ***** válasza:
97%
Felajánlanám, hogy inkább akkor a rendes “dating”-et próbálja ki, engem meg felejtsen el.
2020. dec. 23. 07:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
"Csomagolj!"
2020. dec. 23. 07:53
 6/10 anonim ***** válasza:
12%
Mi eddig is társkeresőztünk a párommal, szerintem sokkal szórakoztatóbb, mint egyedül. :D
2020. dec. 23. 07:55
 7/10 anonim ***** válasza:
11%

Mennyire kell elkeseredett, nyomorult embernek lenni, hogy neten ismerkedj?

Szánalmas. Főleg ha nő az illető, és nem fizetős.

2020. dec. 23. 07:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Személyiségfüggő ki lép félre. Nem akarom párom társkeresőn látni, randizni más férfiakkal így először kíváncsi lennék miért tette, de nagy valószínűséggel kiábrándulnék belőle és szakítás lenne a vége.
2020. dec. 23. 09:16
 9/10 anonim ***** válasza:
92%
Mit jelent a kipróbálni? Ha csinál egy kamuprofilt, hogy meglesse a beállításokat, meg hogy hogyan működik, végiglapoz egy-két profilt, aztán törli, az szerintem nem gáz. Ha használja is, elkezd rajta beszélgetni, az instant kuka.
2020. dec. 23. 09:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Megreptetném. Gyenge kifogás.
2020. dec. 23. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!