Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok olyannal, aki mintha lebeszélne titeket magáról?
Figyelt kérdés
Egy ideje ismerkedem egy férfival. Odavan értem az biztos. Ahogy halad a kapcsolat, egyre jobban önbizalomhiányos kezd lenni. Mintha lebeszélne magáról vagy nem tudom. Olyanokat mondogat hogy kevés lesz ő nekem, mármint az amit nyújtani tud. Ezzel párhuzamban meg mondogatja hogy rossz volna ha nem lennék az életében. Ezzel mit tudok kezdeni?2021. máj. 9. 09:30
41/49 anonim válasza:
41 és 42: Hát, igazából tényleg elkeseredettek vagytok. Kb. minden nap kihozzátok mindenből, hogy a férfi mennyire gonosz. Tök mindegy, hogy milyen igazából.
42/49 anonim válasza:
#43 Azt ugye vágod, hogy 1 hét után ma léptem be először, mert most van rá időm?
43/49 anonim válasza:
#44: Természetesen. Mindig pont most lépsz be először.
44/49 anonim válasza:
#45 Azért jó tudni, hogy ezek alapján mások is az én és az enyémhez hasonló véleményeket fújják. Valószínűleg akkor nem én megyek szembe az autópályán.
45/49 anonim válasza:
Kedves #43! A #42 vagyok és ez volt az első kommentem ehhez a kérdésre. Pontosan 2018. máj. 13. óta nem is írtam az oldalra. De ma még merészeltem válaszolni egy másik kérdésre is. Remélem, hogy elnézed. Annyira megkeseredett vagyok, de védd magad 30 fiókkal. :)
47/49 anonim válasza:
#46: Jó tudni, hogy az oldalon lévő nők 90%-a helyezettől függetlenül bármiből kihozza, hogy a férfi milyen rossz? Hát, oké. Alapíthatnátok valami egyletet.
Egyébként te is tudod, hogy elég könnyen felismerhető a stílusod.
Na, milyen vicces! A másik hozzászóló meg már 3 éve nem írt és pont most igen! :D Látjátok... Kb. mindig előadjátok páran teljesen ugyanezt a szöveget. A végén kiderült, hogy mindenkinek ez az első kérdése egy ideje...
Kérdező, így azért remélem már érted. Valószínűleg a férfi hasonló nőkkel találkozott, mint akik itt írogatnak.
48/49 A kérdező kommentje:
Nem erőszakoskodom se vele sem pedig mással! De tudom hiába mondom. Mindegy is. A vitátokat légyszives intézzétek privátban. Köszönöm!
2021. máj. 9. 15:14
49/49 anonim válasza:
#48: Vicces, hogy mindig a kretén szót rántod elő, amikor elfogynak az érveid.
#50: Látod, hogy az itteni női keménymagnak felesleges bármit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!