Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Találkoztatok olyannal, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztatok olyannal, aki mintha lebeszélne titeket magáról?

Figyelt kérdés
Egy ideje ismerkedem egy férfival. Odavan értem az biztos. Ahogy halad a kapcsolat, egyre jobban önbizalomhiányos kezd lenni. Mintha lebeszélne magáról vagy nem tudom. Olyanokat mondogat hogy kevés lesz ő nekem, mármint az amit nyújtani tud. Ezzel párhuzamban meg mondogatja hogy rossz volna ha nem lennék az életében. Ezzel mit tudok kezdeni?
2021. máj. 9. 09:30
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
51%
Ez egyértelmű lekoptatás. Aki szimplán önbizalomhiányos, az ilyenkor inkább pirul és örül, mint majom a farkának.
2021. máj. 9. 10:05
 12/49 A kérdező kommentje:
Utolsó jó hogy mondod! Amikor elkezd "lebeszélni" magárol, mindig elpirul és lesüti a szemét mintha szégyellné magát.
2021. máj. 9. 10:08
 13/49 A kérdező kommentje:
8-as válaszoló, igen, tényleg olyan mintha vívódna önmagával. Azt mondja is hogy nem velem van a gond.
2021. máj. 9. 10:10
 14/49 anonim ***** válasza:
27%
Ha le akarna koptatni, akkor simán ghostingolna, nem keresne többet, nem beszélgetne veled.
2021. máj. 9. 10:11
 15/49 anonim ***** válasza:
0%
Jól van, kérdező. Akkor ha ennyire biztos vagy abban, hogy bejössz neki, miért tetted fel a kérdést?
2021. máj. 9. 10:12
 16/49 anonim ***** válasza:
23%
Ismerem ezt a helyzetet! A pasik akkor ilyenek mikor kevés visszajelzést, törődést kapnak a nőtöl, Azt viszont te tudod kérdező, hogy mennyit beszéltek, keresed-e stb. Olyanokra gondolok pl, hogy mondod neki,írsz később, de nem teszed, vagy rövid 1-2 szavas válaszok. Örül, hogy vagy neki, de hiányolja a motiváló visszajelzéseket ami viszont le tudja törni a pasit, hiszen nem érzi magát fontosnak.
2021. máj. 9. 10:30
 17/49 anonim ***** válasza:
23%
Jaj ismerek ilyet, szintén egyszer azt mondja, hogy odavan értem, aztán azt, hogy reméli találok egy méltó pasit. Mintha ilyen önsajnálat féleség lenne vagy nem tudom, de engem így inkább csak eltaszít.
2021. máj. 9. 10:31
 18/49 A kérdező kommentje:
16-os, igen ugyanúgy keresem őt ahogy ő engem. Nincs az hogy ki keresse előbb a másikat. Mondta is hogy korrekt, megbízható, nyílt, őszinte vagyok. Lehet neki ez a furcsa, hogy nem ezt szokta meg a nőktől, én meg más vagyok mint akiket előttem ismert. Mondjuk ezt is mondta.
2021. máj. 9. 10:35
 19/49 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem kérdezd meg tőle, aztán ír meg nekünk, hogy melyikünk tippelt jól. Szerintem lekoptatás.
2021. máj. 9. 10:35
 20/49 A kérdező kommentje:
Abban biztos vagyok hogy nem lekoptatás. Volt aki tényleg igy akart szavaiddal élve lekoptatni, de az nem is keresett, magyarán mondva lesz..rt. ő meg attól tart hogy kevés lesz nekem, hogy megbánt csalódást okoz, és hogy elront valamit. Én szeretem őt, meg ő is engem, de nem tudom hogy én ezzel az önbizalom hiányával mit fogok tudni kezdeni. Nem akarom hogy abból álljon minden, hogy bizonygatom nekem ő kell úgy ahogy van. Szóval nem tudom mit kezdjek a helyzettel.
2021. máj. 9. 10:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!