Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Találkoztatok olyannal, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztatok olyannal, aki mintha lebeszélne titeket magáról?

Figyelt kérdés
Egy ideje ismerkedem egy férfival. Odavan értem az biztos. Ahogy halad a kapcsolat, egyre jobban önbizalomhiányos kezd lenni. Mintha lebeszélne magáról vagy nem tudom. Olyanokat mondogat hogy kevés lesz ő nekem, mármint az amit nyújtani tud. Ezzel párhuzamban meg mondogatja hogy rossz volna ha nem lennék az életében. Ezzel mit tudok kezdeni?
2021. máj. 9. 09:30
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
68%
Milyen idősek vagytok? Lehet, hogy egy nagy színész. Akkor a kapcsolatról ledumál, de közben élvezi, hogy dughat a további kötelezettségek nélkül.
2021. máj. 9. 11:18
 22/49 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem nem lekoptatás, akkor egyértelmű, hogy nem keresne. Inkább visszaigazolást vár, mert önbizalomhiányos. Az a baj, hogy aki ennyire benne van az önsajnálatban, azzal sosem fogsz tudni zöld ágra vergődni, mindig ezt fogod tőle hallgatni. Hagynám, biztos nem kínlódnék egy ilyennel.
2021. máj. 9. 11:19
 23/49 anonim ***** válasza:
23%

Én simán elhajtom másodjára, aki nem érdekel, Először én is lebeszélem magamról.

Viszont hú sok pasi menőzött, míg a kapuhoz nem ért :D Sokan kezdenek pánikolni, pedig akarják. Volt olyan aki akkor kezdett rázendíteni, hogy hát méretileg nem egy király, másik akkor kezdte az anyagi helyzetét, a harmadik betojt az érzéseitől.

De ha keres és mindig a célnál hasal el, és feltételezzük nem szórakozik, akkor bizony önértékelési gondjai vannak :)

2021. máj. 9. 11:36
 24/49 A kérdező kommentje:
Igen, mindig keres illetve kölcsönösen keressük egymást. Neki a fejében van egy kép a nőkről, egy elképzelés, sztereotipia, és eddig neki komolytalan és megbizhatatlan női voltak, akikhez ugye nem sok "erőfeszítés, teljesítmény" kellett. Én meg határozott vagyok, kommunikatív, jóindulatú, senkire nem erőltetem rá az akaratom. Annyit mondott hogy igazi nő és igazi társ vagyok, csak magáról nem hiszi el, hogy nekem ő kell, hogy nekem ő a megfelelő, és így visszagondolva mondta hogy nem lebeszélni akar magáról, csak semmit nem akar elrontani, szeret, fontos vagyok neki.
2021. máj. 9. 11:41
 25/49 A kérdező kommentje:
Saját magát győzködi arról hogy nem lesz nekem elég, majd hozzáteszi hogy de nekem elhiszi kezdi elhinni hogy ez nincs így. Én szeretem őt, de hosszabb távon is így lesz ez? Hogy saját magát fogja győzködni, és majd valamikor tényleg el fogja nekem hinni hogy szeretem és nekem rá van szükségem? Én hosszú távon belefáradnék abba, hogy önmagam bizonygassam.
2021. máj. 9. 11:45
 26/49 anonim ***** válasza:
27%

Figyelj két dolog.

Egy: egy férfinek udvarolni kell. Rég megtanultam. Teszik a szépet, bókolnak, de meghalnak egy-egy szép szóért :) Szóval ne légy fukar

Viszont: egy idő után engedd el, mert egy dolog, hogy valaki szégyenlősebb, de hosszú távon kiábrándító.

Nekem volt így. Egy igen rövid ideig édes aztán hú de nyűg volt. Mintha az anyja lettem volna

2021. máj. 9. 11:45
 27/49 A kérdező kommentje:
Udvarolok én azaz kölcsönösen udvarlunk. Nincs ezzel gond. Ezt is megteszem és alap is hiszen szeretem. Mondta is hogy jól esik neki ahogy róla beszélek. Bizony, ha hosszabb távon is marad az önbizalomhiánya, akkor én azzal legjobb szándékom és legnagyobb szeretetem ellenére sem fogok tudni mit kezdeni, és azzal sem ha a másik fél mindent túlbonyolít.
2021. máj. 9. 11:48
 28/49 anonim ***** válasza:
60%

Lefordítom a "nem leszek elég jó neked" dolgot.

Ha összejössz velem ne csodálkozz, ha félrekúrok, megmondtam az elején, hogy nem vagyok tökéletes.

2021. máj. 9. 12:02
 29/49 A kérdező kommentje:
28-as igen ez is felmerült bennem is, de olvasd vissza hogy ezt a lehetőséget miért vetettem el.
2021. máj. 9. 12:08
 30/49 anonim ***** válasza:
58%
Nem lesz hosszabb táv, mert ha valaki ennyire kibújik a dolog alól, a végén határozottabban fog leépíteni és akkor nem kicsit fogsz meglepődni. Te csak el akarod hinni, hogy téged szeret. Ha tényleg így lenne, rég feloldódott volna, ha látta, hogy kölcsönös. Jó társ vagy, másnak. De ezt te nem akarod elhinni.
2021. máj. 9. 12:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!