Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok olyannal, aki mintha lebeszélne titeket magáról?
Figyelt kérdés
Egy ideje ismerkedem egy férfival. Odavan értem az biztos. Ahogy halad a kapcsolat, egyre jobban önbizalomhiányos kezd lenni. Mintha lebeszélne magáról vagy nem tudom. Olyanokat mondogat hogy kevés lesz ő nekem, mármint az amit nyújtani tud. Ezzel párhuzamban meg mondogatja hogy rossz volna ha nem lennék az életében. Ezzel mit tudok kezdeni?2021. máj. 9. 09:30
31/49 A kérdező kommentje:
Figyelj voltak már kapcsolataim, volt hogy megkaptam a jobbat erdemelszet ist, na ott tudtam hogy lekoptat mert magasrol sz..rt is rám, nem keresett, kifogásokat talalt stb. Itt viszont nincs szó ilyenről.
2021. máj. 9. 12:14
32/49 anonim válasza:
Szerinted minden ember ugyanúgy vet véget a kapcsolatainak? Hát, elég naiv vagy. Hosszú meccsre számíthat a srác.
33/49 A kérdező kommentje:
De mondom hogy nem akar szakítani!
2021. máj. 9. 12:27
34/49 anonim válasza:
Mert szakítani csak kapcsolatban lehet. Azt nem akar. Szexet igen, azért keres még. Mi nem világos? Ordít az egészről. Ha majd megunja, hogy te kapcsolatért ácsingózol és nem hagyod békén vele, ő meg már bevetett mindent ellene, majd azt is keres másnál.
35/49 A kérdező kommentje:
De nem a szexről szól ez könyörgöm! Azt az ember érzi ha igen, mert egyértelmű. Ne haragudj de azért mert téged ezek szerint folyamatosan bepaliztak, ne tételezd azt fel, hogy másokat is.
2021. máj. 9. 13:10
36/49 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy én is egy megvezethető kislány vagyok és még a lábunk közt is ugyanaz van? :D Megint általánosítasz, ahogy a #31-es kommentedben. Oké, te vagy a világ közepe. További szép napot.
37/49 A kérdező kommentje:
36-os nagyon megkeseredett lehetsz, sajnálom.
2021. máj. 9. 13:37
38/49 anonim válasza:
Te vagy keves neki komolyra, nem o neked. Talan igy nem sertodsz meg.
39/49 anonim válasza:
Voltam hasonló férfi bizonyos nőknél. Elmondtam, hogy az illető nem is igazán rám vágyik. Aztán jött a hitegetés, hogy de, végül mindig csak pótlék lettem ilyen esetekben.
Lehet itt hisztizni, de amikor egy férfi nem a kamu önbizalmat tolja és nem ígéri le a csillagokat is az égről, hanem normálisan közli, hogy mit lát helyzetben (és joggal), akkor azért át kéne gondolni ám, hogy miért mondja ezeket.
40/49 A kérdező kommentje:
Elmondta hogy mit lát, és ahogy többször is írtam nekem is megfordult a fejemben hogy kamuzik. Viszont megirtam azt is hogy aktívan keres, és nem a szex miatt. Tehát megneztem minden lehetőséget, és az önbizalomhiány maradt. Valaki írta hogy nem kellenék neki komoly kapcsolatra. Nos ezt letárgyaltuk hogy én a stexkapcsolatban stb nem vagyok benne, nem a "műfajom". Neki sem az ez is biztos, de előttem olyan női voltak akik buták voltak, nem tudott velük értelmes mély dolgokról beszélgetni, és átverték, hitegették. Nekem pont azt mondta hogy ritka hiteles vagyok és ezt nagyon szereti bennem, és nem akar elveszíteni amiatt hogy bármit elront.
2021. máj. 9. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!