Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rosszul kezelem, kezeljük a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul kezelem, kezeljük a pénzt a párommal?

Figyelt kérdés

Napról napra egyre tanácstalanabb vagyok. Nettó 150.000 a fizetésem. A párom rendezi az albérletet abban az értelemben, hogy ő fizeti be, én a felét szoktam oda adni, mármint amit ő mond, hogy mennyi az, valamiért most több. Befizetem a saját számláim, illetve napi szinten vásárolunk boltba és fizu után 2 héttel már nincs is pénzem.

Megjegyezte, hogy mit csinálok a pénzemmel. Semmi másra nem költök csak a kajára pluszba munkában, pár 100 ft- ot naponta.

Ő kevesebbet keres mint én és mégis azt mondja neki több marad.

Én soha nem jegyzem fel/meg mikor mit veszek igazából el is felejtem, de ő megjegyezte. De tudom, hogy nem mindet.

És csak azt veszem észre, hogy hónapról hónapra egyre csak rosszabbul jövök ki a pénzemből,holott nem költők többet, sőt magamra semmit. Csak az albi, kaja illetve a csekkjeim (havi szinten 20ezer).

2021. máj. 8. 08:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én Pesten kerestem 150 ezer nettót és még a bejárást is magamnak fizettem, nem kell vidékre menni hogy ennyi fizetést kapjon valaki sajnos.
2021. máj. 8. 10:44
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Vezessetek nyilvántartást és ellenőrizd az albi költségeit. S párod lehet, lehuz.
2021. máj. 8. 11:39
 13/20 anonim ***** válasza:
97%

Miért gondolod, hogy nem koltesz többet mégis rosszabbul jössz ki egy hónapban? Más is kezeli a pénzed, esetleg meglop a barátod?

Hogyha elfelejted mire koltesz, írd fel, másképp nem fog menni a változtatás. Fizu után 2 héttel ha nem marad semmi a 150e fizuból, akkor rosszul kezeled a pénzt. Bpn rezsivel 120-150ből kijön egy szolid kisebb albérlet, aminek ha a felét fizeted, így 75-90e forintod van egy hónapban magadra. Két hét alatt nem egyszerű elverni 100 forintos tételekkel.

2021. máj. 8. 11:40
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem arrol van szo, hogy a haztartasi dolgok nagy reszet te veszed? Tisztitoszer, kaja stb? Mert ha igen nem csoda hogy neki tobb marad.
2021. máj. 8. 12:11
 15/20 anonim ***** válasza:
97%

Még egy dolgot hozzátennék az eddig elhangzottakhoz. Kérd meg a párod, hogy mutassa meg a bérleti szerződést. Abban benne van, hogy mennyi a lakbér és a rezsit hogy kell fizetni(átalánydíjas, fogyasztás után kell fizetni vagy fixen van együtt a rezsi és a lakbér).

Előfordul, hogy egy hónapban több lesz valamiert a számla a szokásosnál, ha ti rendezitek a rezsit és nem a főbérlő, akkor mutassa meg a számlákat is.

Ha nagyon akadekoskodik, akkor sanszos, hogy lehúz. De akkor meg véget lehet vetni a kapcsolatnak mert azért ez így nem járja.

2021. máj. 8. 12:30
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Pontos könyvelés legalább pár hónapig. Minden számlát elrakni, excel táblába bevezetni. Mi mennyibe került, ki mit fizetett. Nem csak a napi vásárlások, hanem a lakbér és rezsi költségek is. Ha a párod ellenkezik, akkor vaj van a füle mögött.
2021. máj. 8. 13:43
 17/20 anonim ***** válasza:
A csávód lopja a pénzed, ennyi.
2021. máj. 8. 14:16
 18/20 anonim ***** válasza:

-Első, ne vásároljatok napi szinten! Pékárut be lehet rakni a fagyasztóba, ha tejből megisszátok a tartósat, akkor már nem kell boltba járni csak akár hetente egyszer. Ezen nagyon sokat lehet spórolni! Minél többször mész be, annál többmindent megveszel, amit tulajdonképpen nem is lenne szükséges.

-Az albérleti szerződést nézd meg, nehogy tényleg lehúzzon barátod.

-Bérleti díjon és közös rezsin felül is kiszámolhatnátok kb. mennyiből jöttök ki, és azt is felesben összedobhatnátok. (kaja, tisztítószerek, tisztálkodásiszerek) Akkor fixen meglenne a megélhetésre a pénz. A saját maradékából pedig mindenki gazdálkodhat a saját kiadásaira. Kávézgatás, szórakozás, ruházkodás...

2021. máj. 16. 13:34
 19/20 A kérdező kommentje:
Én vagyok a pasi.
2021. máj. 16. 14:35
 20/20 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy. A tanácsok akkor is élnek, csak bennük a barátot cseréld barátnőre. :D
2021. máj. 16. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!