Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy kezelitek a nőket, mint az árut, mégis mit vártok, hogy kezeljünk titeket?
Figyelt kérdés
2018. máj. 6. 10:51
2/18 A kérdező kommentje:
Ha ez így van, akkor miért hisztiztek, ha azt választjuk, aki többet fizet?
2018. máj. 6. 10:55
3/18 anonim válasza:
Nem szoktam hisztizni nem az én műfajom...viszont jó lenne nem általánosítani azért mert 1-2 seeggfejbe belefutottál.
4/18 anonim válasza:
Ti nők mindent megtesztek azért, hogy áruként kezeljenek benneteket. Kipakoljátok, amitek van, hogy kelendőbbek legyetek. Nem az emberi tulajdonságaitokat helyezitek előtérbe, hanem a külső megjelenést, egy darab húsnak tekintve magatokat. Illetve amit már írtál, hogy azt választjátok, aki többet fizet - ez ok, nem pedig okozat.
5/18 A kérdező kommentje:
Kelendőbb megjelenés, oké, ne így járjunk el. De olyan szélsőségesen gondolkodtok erről a kiteszik az árut dologról, hogy az már fáj, és hányingert keltő.
Ha nem pakolja ki mindenét valaki, azt is úgy mustráljatok, mintha röntgen szemetek lenne...
2018. máj. 6. 11:10
6/18 A legrosszindulatúbb válasza:
Ezeöccá! Tartjátok? :D
7/18 anonim válasza:
Én, soha nem kezeltem áruként egyetlen nőt sem, csak is mint használati tárgyra tekintek a nőkre. Ahogy tapasztaltam, ez viszont kölcsönös. Egyre több nőnek kell egyéjszakás, szexkapcsolat, pár mellé még egy férfi. Ők is mind használati tárgyként tekintenek a férfira.
8/18 anonim válasza:
Mennyibe kerülsz egy éjszakára, kérdező?
9/18 anonim válasza:
Nem tudom érzi- e valaki a keserű felhangot itten, hogy még ruhán keresztül is, hogy merik megnézni?
Kérdező, ha így kezeled a férfiakat, akkor mit vársz tőlük?
(Nőként érdeklődöm...)
10/18 anonim válasza:
Eladó a kérdező, 30 ezüst, jó vétel,igazi vadmacska,csak tessék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!