Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan álljak bosszút olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan álljak bosszút olyan nőn, aki impotenssé tett? 36F

Figyelt kérdés
A tanácsára elkezdtem tömeget növelni. Azóta is impotens vagyok.

2021. máj. 5. 22:42
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
98%
Nem a nő a hibás, hanem te, mert egy véglény vagy.... nem koxal kell tömeget növelni...talán jobban jártál volna, ha agyra gyúrsz egy kicsit, mielőtt bele vágsz a 3 "testépítésbe"
2021. máj. 5. 22:47
 2/26 anonim ***** válasza:
96%
:) a férjem is tömeget növel mégse impotens. Gondolom te olyan szerekhez nyúltam,amihez nem kellett volna.Ez csak is a te hibád.
2021. máj. 5. 22:48
 3/26 anonim ***** válasza:
91%
Hogyan növeltél tömeget egész pontosan?
2021. máj. 5. 22:49
 4/26 anonim ***** válasza:
97%
Jaj ez az 36 éves ff aki folyamatosan itt szidja a nőket. Valszeg a kox meg a súlyozás ja persze ok.
2021. máj. 5. 22:49
 5/26 anonim ***** válasza:
96%

Hát tesó, ő szúrta seggedbe az injkciókat? Ő nyomta le torkodon a tablettákat? Ha igen, erőszakkal?

Inkább húzz el gyorsan endokrinológiára, sokkal kifizetődőbb abba ölni az időt pénzt fáradtságot. Vagy van egyéb ötletem, de azt itt publikusan nem fogom reklámozni.

2021. máj. 5. 23:07
 6/26 anonim ***** válasza:
93%
Te hibád. Lehet, hogy ő vett rá, de neked kellett volna utána nézned, miket szedsz be.
2021. máj. 5. 23:25
 7/26 anonim ***** válasza:
96%
Hogyne, ő tett impotenssé személyesen, nem a csökkent értelmed, amitől jó ötletnek tűnt a cucc 🤦
2021. máj. 6. 00:03
 8/26 anonim ***** válasza:
96%
Téged az IQ-d tett impotenssé!
2021. máj. 6. 01:00
 9/26 anonim ***** válasza:
18%
Ejnye, Kiki! Hát nem mondták még, hogy a tömegnövelést nem szó szerint kellett volna érteni?
2021. máj. 6. 01:23
 10/26 anonim ***** válasza:
92%
Ennyi ésszel inkább legyél impotens, csak ne szaporodj.
2021. máj. 6. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!