Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha egy fiú barátotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha egy fiú barátotok hozzátok vàgná, hogy szerinte ő csak lelki szemetes a szemetekben, mit reagàlnátok?

Figyelt kérdés
2021. máj. 5. 16:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem maga a példa nem feltétlenül jelenti a lelki szemetességet magában. Az a lelki szemetesség, ha ez folyamatosan megtörténik, és csak erről van szó a beszélgetésekben. Néha igenis egy barátságban is kiadjuk a gőzt, és szeretnénk, ha a másik csak meghallgatna minket, és biztosítana arról, hogy elmondhatjuk neki ezeket, nemcsak akkor vagyunk barátok, ha tanácsot kérünk és egy egész estét végigvitatkozunk ilyenekről. Na én pl. azt nem bírom, ha egyszer egy picit panaszkodom, és rögtön belepofáznak, hogy "ezt-azt kellene csinálnod".
2021. máj. 5. 19:14
 12/12 A kérdező kommentje:

Ertem es koszonom az ertelmes valaszt, tenyleg. Es abban az esetben, ha sok mas dolog is szoba kerul, meg figyelmet is kapunk az illetotol, de minden alkalommal kapunk panaszaradatot is? Es hiaba minden kedvesseg es figyelmesseg, egy hosszabb beszelgetes utan mindig ugy erezzuk, hogy te joisten, milyen rossz kedvem lett, csak nem miatta?

Nekem ilyen elmenyem mar volt a multban, akkor en kileptem az illeto eletebol

2021. máj. 5. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!