Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy fiú barátotok hozzátok vàgná, hogy szerinte ő csak lelki szemetes a szemetekben, mit reagàlnátok?
Kiröhögnének.
Ha férfi vagy, akkor vagy elfogadható, hogy lelki szemetes vagy, vagy kiszállsz ebből a szerepből, de nyafogni, tini lány módra jelentetet rendezni nevetséges.
Nem értem egészen az ilyent. Barát, nem? Barátok mit szoktak közösen? Beszélgetni, esetleg van valami közös hobbi, program.
Arról nem a másik tehet, hogy te titokban többet akarsz.
azért a barát és a lelki szemetesláda között van külünbség (még akkor is, ha tényleg csak barát, és nem olyan, mint a kérdezőnek, aki nyilván mást akar, ezért a frusztrált hiszti).
nekem is volt olyan barátom (még azonos nemű is), aki másra sem akart használni, mint lelki szemetesnek, csak a nyafogás, a sírás, a problémázás.
Mindig minden barátomnak ott vagyok, ha baj van, és segítem őket, de ha valaki csak egy szimpla energia vámpír, azzal változtatok a kapcsolaton (vagy felfogja, hogy ez nem műödik, vagy eltávolodom tőle, és barátból haver, haverből ismerős lesz...)
Nem ertem azt a valaszt, ahol hisztizessel vadolnak. Teoretikus a kerdesem, nem a sajat eletembol vett.
Igazabol en azt gondolom, hogy egy baratot sem szabad nyomni a gondjaiddal, de persze megoszthatod vele a problemaidat. Mondok egy kulonbseget a valodi baratsag es a lelki szemetes kozott.
Valodi baratsag: “Kepzeld, ez es ez az idegesito dolog tortent a kapcsolatomban, te mit gondolsz errol?”
Lelki szemetes: “Jaj, nekem olyan nehez ez az egesz, mult heten azt hittem, inkabb elkoltozom, mar nem birom tovabb.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!