Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha egy fiú barátotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha egy fiú barátotok hozzátok vàgná, hogy szerinte ő csak lelki szemetes a szemetekben, mit reagàlnátok?

Figyelt kérdés
2021. máj. 5. 16:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
25%

Kiröhögnének.

Ha férfi vagy, akkor vagy elfogadható, hogy lelki szemetes vagy, vagy kiszállsz ebből a szerepből, de nyafogni, tini lány módra jelentetet rendezni nevetséges.

2021. máj. 5. 16:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem egészen az ilyent. Barát, nem? Barátok mit szoktak közösen? Beszélgetni, esetleg van valami közös hobbi, program.

Arról nem a másik tehet, hogy te titokban többet akarsz.

2021. máj. 5. 16:09
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem egy barátság egyik lényege, hogy a másik ott van, ha kiöntenéd a szívedet. Nyilván ezzel is túlzásba lehet esni (ez pedig nem független), de mint negatív "kritika", indokolatlannak érezném.
2021. máj. 5. 16:10
 4/12 anonim ***** válasza:
Nincsenek fiú barátaim. Valószínűleg pont ezért.
2021. máj. 5. 16:14
 5/12 anonim ***** válasza:
Megkérdezném, hogy ezt miért érzi így, mondjon rá példákat, hogy mikor használtam CSAK annak. Ha jogos a kritika, akkor igyekszem másról is beszélgetni vele, ha viszont csak hisztinek tartom, vagy kiderül, hogy vele egyszerűen nem lehet szomorú témákról beszélni, mert nem érdekli, vagy azért duzzog, mert akarna tőlem vmit, és nem barátként néz rám, akkor a barátságát is hanyagolom.
2021. máj. 5. 16:15
 6/12 anonim ***** válasza:

azért a barát és a lelki szemetesláda között van külünbség (még akkor is, ha tényleg csak barát, és nem olyan, mint a kérdezőnek, aki nyilván mást akar, ezért a frusztrált hiszti).

nekem is volt olyan barátom (még azonos nemű is), aki másra sem akart használni, mint lelki szemetesnek, csak a nyafogás, a sírás, a problémázás.

Mindig minden barátomnak ott vagyok, ha baj van, és segítem őket, de ha valaki csak egy szimpla energia vámpír, azzal változtatok a kapcsolaton (vagy felfogja, hogy ez nem műödik, vagy eltávolodom tőle, és barátból haver, haverből ismerős lesz...)

2021. máj. 5. 16:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha folyton csak panaszkodik valaki, de a másikat nem hallgatja meg, akkor teljesen jogos.
2021. máj. 5. 16:17
 8/12 anonim ***** válasza:
Nincsenek fiú barátaim, de a lányok torkán sem szoktam lenyomni a saját nyomoromat, szóval érdekes lenne, ha pont én kapnám ezt meg. Mindenesetre nem fair előadni, hogy csak a barátja vagy valakinek, majd őt kérni számon, ha kapsz tőle puncit záros határidőn belül.
2021. máj. 5. 17:19
 9/12 anonim ***** válasza:
*ha NEM kapsz
2021. máj. 5. 17:20
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem ertem azt a valaszt, ahol hisztizessel vadolnak. Teoretikus a kerdesem, nem a sajat eletembol vett.

Igazabol en azt gondolom, hogy egy baratot sem szabad nyomni a gondjaiddal, de persze megoszthatod vele a problemaidat. Mondok egy kulonbseget a valodi baratsag es a lelki szemetes kozott.

Valodi baratsag: “Kepzeld, ez es ez az idegesito dolog tortent a kapcsolatomban, te mit gondolsz errol?”

Lelki szemetes: “Jaj, nekem olyan nehez ez az egesz, mult heten azt hittem, inkabb elkoltozom, mar nem birom tovabb.”

2021. máj. 5. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!