Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szórakozik velem?
Van egy lánybarátom, aki egyfolytában aláz. Olyanokat vág a fejemhez, hogy szűz lúzer vagyok, meg nyomi, és hogy sosem lesz barátnőm; vagy ha igen, akkor biztosan valami pattanásos dagi. Hozzáteszem, rajta is van felesleg bőven.
Ma pedig elkezdett nekem siránkozni, hogy szar az élete, minden rossz, és hiába kérdezem mi a baja, nem mondja meg.
Szerintetek játszik velem? Most én leszek az új lelki szemetese, erre ment ki az egész? Meg kellene vele szakítanom a kapcsolatot, amíg nem késő?
Szerintem ne is foglalkozz az ilyen jellegű emberekkel. Az ilyenek a saját nyomorúságukat próbálják leplezni ezzel a viselkedéssel. A problémaját is úgy sz**rd le ahogy van :D Ő baja, így oldja meg ő :D
24/F
Nem játszik veled, hanem gyakorlatilag egy eszköznek tart.
És figyelj mert most jön a lényeg! Az is vagy, hogy ezt eltűröd...
Már ott elcseszted, hogy férfi legyél a szemében, amikor hagytad, hogy ilyeneket mondjon neked. Gyakorlatilag ő lett a domináns fél a "kapcsolatotokban".
Ez amúgy nem valami olcsó pua szöveg még ha úgy is hangzik, hanem tények sajnos.
Kérek szépen egy magyarázatot. Akik lepontoztak, komolyan gondolják, hogy az a barát, aki aláz, aki lúzernek és nyominak nevez? Az a barát, aki még mélyebbre nyom, amikor amúgy is a földön fekszem, nem az aki felemel és támogat?
Ha eltöröm a lábam, akkor az a barát, aki sántának, nyomoréknak nevez, és azt mondja, hogy soha nem fogok tudni járni, vagy ha igen, akkor sánta leszek, vagy az, aki együttérez velem, és a karját nyújtja, hogy belekapaszkodjak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!