Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szórakozik velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szórakozik velem?

Figyelt kérdés

Van egy lánybarátom, aki egyfolytában aláz. Olyanokat vág a fejemhez, hogy szűz lúzer vagyok, meg nyomi, és hogy sosem lesz barátnőm; vagy ha igen, akkor biztosan valami pattanásos dagi. Hozzáteszem, rajta is van felesleg bőven.

Ma pedig elkezdett nekem siránkozni, hogy szar az élete, minden rossz, és hiába kérdezem mi a baja, nem mondja meg.

Szerintetek játszik velem? Most én leszek az új lelki szemetese, erre ment ki az egész? Meg kellene vele szakítanom a kapcsolatot, amíg nem késő?

2017. márc. 3. 11:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
53%

Mindenki nyugodjon le a ...

Úgy látom, mindenkit lepontoztak, téged is, engem is. Nincs is semmi jelentősége :)

2017. márc. 3. 12:34
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem lànybaràt az ilyen !Sztem is csak lelki szemetes làda vagy neki annak tart !Ha làny baràt lenne akkor biztatna hogy attol mert nem vagy egy arnold scwarzenegger attol te is meg talàlhatod a magadhoz illő lànyt!Mond meg neki hogy ne csak akkor kelljél ha baj van az ő kis életében hane. ugy alapbol legyen melletted a bajban is!Az ilyen majd lelép ha rendbe jön az êlete majd köszönni se fog ha szembe jön veled vsgy szimplàn megszűnik létezni !Sok ilyen van sajnos én is tudok nem egy ismerősömet akivel azelőtt sülve főve együtt voltunk ha bajom volt problémàm mindegyik leszart kb !De ha nekik volt bajuk akkor mindíg jol jött egy lelki szemetes kuka de leràztam őket !
2017. márc. 3. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!