Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves férfiak, jár errefelé közületek olyan, aki magára ismer a lent leírtakban?
Egy életre keres magának párt, csak akkor van együtt egy nővel, ha el tudja képzelni a vele való megöregedést. Szexbe is csak így megy/menne bele, nem érzi szükségét annak, hogy "kiélje magát". Lehetőleg még szűz, de nem incel, nincs benne gyűlölet vagy frusztráció a női nem iránt, szimplán csak nem találta még meg a hozzá passzolót. VAGY ha nem szűz, akkor is legfeljebb két nővel volt, velük is szerelemből, és szándékában állt mellettük maradni akár örökké, csak valamiért félresiklottak közöttük a dolgok, de már túllépett rajtuk, készen állna az új szerelemre, nem keserítették meg a csalódásai.
Nem vágyik arra, hogy durva legyen az ágyban, inkább szeretetet akar adni, mint ahogyan az élet többi területén is; érzelmes, empatikus, a párja neki a legfontosabb a világon, és ezt érezteti is vele. Szeret ölelkezni, csókolózni akkor is, ha az éppen nem a szex felvezetéseként funkcionál. A párjára úgy tekint, mint a másik felére, a legjobb barátjára, akit elfogad olyannak, amilyen, és akiért kész áldozatokat hozni, kitart mellette jóban-rosszban. Rá van hangolódva minden rezdülésére, a szellemi partnere neki, nincsenek titkai előtte.
Van olyan, aki tényleg erre vágyik? A minél hamarabbi elköteleződésre és az elmélyült kötelék kialakítására? Mindezt úgy, hogy még nem szocializálta saját magát arra, hogy "most vagyok fiatal, most kell élnem, kicsajozom magam"?
13. 30hoz közel akarsz nem incel szűz pasit találni.
Van ilyen csak vagy nagyon csóró vagy nagyon ronda választhatsz.
10.es voltam.
Ezek meg olyan dolgok, amelyeket a kapcsolat elején érdemes tisztázni, már amennyiben tényleg azzal az ambícióval álltok a társkereséshez, hogy egy életre szóló szövetséget akartok kötni egymással. Mármint értem, hogy sokan tervezik így, és mégis tönkrevágódik a kapcsolatuk idővel, mert nem élünk tökéletes világban, de még mindig több eséllyel maradnak együtt egy életen át azok, akik a legalapvetőbb dolgokban meg tudnak egyezni, mint azok, akik nem. Nyilván nem hátrány, ha a felek nem csak sodródnak az árral "vagy lesz gyerekem, vagy nem, meglátjuk" alapon.
Nem írtam, hogy 30-hoz közeli férfit keresek, illetve azt sem, hogy én magam 30-hoz közeli lennék. A húszas éveim elején járok, bőven jó, ha egykorú velem a pasi, vagy akár fiatalabb egy-két évvel. Az egzisztenciát közösen szeretném megteremteni, nem belecsücsülni a készbe.
Az a baj hogy te sem látod meg a gyémántot a sok kavics között.
Próbálj meg kicsit nyitottabb szemmel járni és esélyt adni, hogy megismerhesd azt a férfit akit keresel :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!