Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak harminc felett, mi a fontosabb? Szerelem vagy barátság?
Mit választanál?
Barátokat, de max egy olyan párkapcsolatot, amiben elvagytok.
Vagy szerelmet, de barátok nélkül
#9 a szerelmet nem kell isteníteni. Isteni érzés az magától. Nekem tán túl sok is volt, de szerencsésnek tartom magam, bár azért volt sok, mert max 23 évig tartott a leghosszabb, és kettőnek meg nagyon roda vége lett.
Az igazi szerelem a lila köd után kezdődik, mert az csak lila köd.
#19 válaszoló vagyok.
49 éves vagyok, házasságban élek, szeretem a feleségemet, de már nincs meg az a kezdeti láng.
Nem tudom nálad mit jelent az, hogy "elvagyunk", és kíváncsi lennék hány évesek azok akik lepontoztak, vagy mit tudnak az életről.
Komolyan azt gondoljátok, hogy egy kapcsolat 20-30 év után is olyan lánggal fog égni hogy csak na ? 30 éve vagyok a feleségemmel. Hasonlót meghallgatnék.
Ahogy én éltem, nekem 30 fölött a gyerek volt a legfontosabb.
Biztosan nehéz elgondolni 3-4 éves kapcsolatok után, hogy olyan érzelmi hullámot hoz az család életébe, amihez képest a lila köd lószart se jelent.
Ez a házasság 9. évében volt, a lila ködöt rögtön fekete váltotta, orvosok, kezelések, műtétek, elvesztett, vagy csak szimplán hülye rokonok
Kiderült, hogy nagyon is tudunk támaszkodni egymásra, unalom nem sok volt.
És nincs annál szerelmetesebb látvány, mint egy átaludt ébresztés után, miközben öltözteted a gyereket 2 perc alatt, de lehetőleg vidáman, a feleséged, még kócosan, mezítláb keni neki a szenvicsét!
Ilyesmi élményeket kívánok mindenkinek, 7:55-ös megérkezéssel.
Ez meg hogy irányulna bármiféle barátok ellen?
Ez a házasság 9. évében volt, a lila ködöt rögtön fekete váltotta, orvosok, kezelések, műtétek, elvesztett, vagy csak szimplán hülye rokonok
??
#26, nem, a gyerek jött a 9. Évben.
A lila volt, ameddig szokott, csak nem volt módja unalomba fordulni a sokféle szarság miatt, ami kettőnket ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!