Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak harminc felett, mi a fontosabb? Szerelem vagy barátság?
Figyelt kérdés
Mit választanál?
Barátokat, de max egy olyan párkapcsolatot, amiben elvagytok.
Vagy szerelmet, de barátok nélkül
2021. máj. 2. 10:36
3/29 anonim válasza:
Barátok. Főleg hogy a mai napig legjobb barátaimat 14-15 éves korom óta ismerem. Szeretnék egyébként családot, gyerekeket, de nem választanék úgy eközött és a barátaim között. De ezt nem úgy értem, hogy amúgy heti több piálós estére járok a barátaimmal, vagy ilyesmi. Jutna idő mindenre.
4/29 anonim válasza:
Akkor én le leszek pontozva. Nekem , a szerelem fontosabb mint, egy olyan kapcsolat amiben elvagyok. Ha a langyos kapcsolat miatt megszűnne a barátságom is akkor az nem is lenne igazi barátság, nem? Nem hiszem, hogy a szerelem kizárna a barátságot vagy fordítva. Én mindig teljes életre törekszem. Legnagyobb bűntetés lenne a számomra ha beleragadnék egy langyos kapcsolatba. 32/F
5/29 anonim válasza:
Barátság.
Általában egy barátság,ha igazi, akkor önzetlen.
Szerelem elmúlik egy -két év alatt.
6/29 anonim válasza:
Soha nem volt konfliktus a két dolog között.
De sohasem maradtam langyos kapcsolatban sem.
Nem is értem, hogy egy langyos kapcsolatban hogy lehet konfliktus?
7/29 anonim válasza:
5-ös! Ne haragudj, nem akarok kukacoskodni! De a szerelem nem múlik el. A lilaköd az ami elmúlik. A szerelem akkor kezd csak a tetőpontra érni, aztán átalakul. 2 év múlva már ragaszkodtok, kötődtök egymáshoz. Ha 2 év után már langyos akkor megette a fene. Ha nem látod a párodban a nőt/férfit akkor lesz langyos. Akkor meg már menthetetlen. Mondom ezt úgy, hogy 2 válás van mögöttem.
8/29 A kérdező kommentje:
Én #4-el tudok azonosulni :)
Fontosak a barátaim, és ha választás elé lennék állítva a párom által, akkor már eleve nem egy jól működő kapcsolatról beszélünk, és persze hogy a barátok mert ez így zsarolás, de egyébként inkább élnék együtt egy isten háta mögötti faluban azzal aki igaz szerelem, mint pár baráttal.
#7 "Ha nem látod a párodban a nőt/férfit akkor lesz langyos" Szerintem is
2021. máj. 2. 11:33
9/29 anonim válasza:
4. Nem is tudom miért írtad ezt a kamu dumát, hogy "le leszek pontozva". Itt a szerelem van istenítve, ha nem tűnt volna fel. Nyilván te leszel felpontozva.
10/29 anonim válasza:
Számomra a szerelem többet ad, mint a baráti kapcsolat valaha is adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!