Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak harminc felett, mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak harminc felett, mi a fontosabb? Szerelem vagy barátság?

Figyelt kérdés

Mit választanál?

Barátokat, de max egy olyan párkapcsolatot, amiben elvagytok.

Vagy szerelmet, de barátok nélkül

2021. máj. 2. 10:36
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
72%
Barátok.
2021. máj. 2. 10:40
 2/29 anonim ***** válasza:
71%
Egyértelműen a barátok!
2021. máj. 2. 10:47
 3/29 anonim ***** válasza:
68%
Barátok. Főleg hogy a mai napig legjobb barátaimat 14-15 éves korom óta ismerem. Szeretnék egyébként családot, gyerekeket, de nem választanék úgy eközött és a barátaim között. De ezt nem úgy értem, hogy amúgy heti több piálós estére járok a barátaimmal, vagy ilyesmi. Jutna idő mindenre.
2021. máj. 2. 10:47
 4/29 anonim ***** válasza:
82%
Akkor én le leszek pontozva. Nekem , a szerelem fontosabb mint, egy olyan kapcsolat amiben elvagyok. Ha a langyos kapcsolat miatt megszűnne a barátságom is akkor az nem is lenne igazi barátság, nem? Nem hiszem, hogy a szerelem kizárna a barátságot vagy fordítva. Én mindig teljes életre törekszem. Legnagyobb bűntetés lenne a számomra ha beleragadnék egy langyos kapcsolatba. 32/F
2021. máj. 2. 10:51
 5/29 anonim ***** válasza:
60%

Barátság.

Általában egy barátság,ha igazi, akkor önzetlen.

Szerelem elmúlik egy -két év alatt.

2021. máj. 2. 10:53
 6/29 anonim ***** válasza:
77%

Soha nem volt konfliktus a két dolog között.

De sohasem maradtam langyos kapcsolatban sem.

Nem is értem, hogy egy langyos kapcsolatban hogy lehet konfliktus?

2021. máj. 2. 10:58
 7/29 anonim ***** válasza:
66%
5-ös! Ne haragudj, nem akarok kukacoskodni! De a szerelem nem múlik el. A lilaköd az ami elmúlik. A szerelem akkor kezd csak a tetőpontra érni, aztán átalakul. 2 év múlva már ragaszkodtok, kötődtök egymáshoz. Ha 2 év után már langyos akkor megette a fene. Ha nem látod a párodban a nőt/férfit akkor lesz langyos. Akkor meg már menthetetlen. Mondom ezt úgy, hogy 2 válás van mögöttem.
2021. máj. 2. 11:04
 8/29 A kérdező kommentje:

Én #4-el tudok azonosulni :)

Fontosak a barátaim, és ha választás elé lennék állítva a párom által, akkor már eleve nem egy jól működő kapcsolatról beszélünk, és persze hogy a barátok mert ez így zsarolás, de egyébként inkább élnék együtt egy isten háta mögötti faluban azzal aki igaz szerelem, mint pár baráttal.

#7 "Ha nem látod a párodban a nőt/férfit akkor lesz langyos" Szerintem is

2021. máj. 2. 11:33
 9/29 anonim ***** válasza:
23%
4. Nem is tudom miért írtad ezt a kamu dumát, hogy "le leszek pontozva". Itt a szerelem van istenítve, ha nem tűnt volna fel. Nyilván te leszel felpontozva.
2021. máj. 2. 11:39
 10/29 anonim ***** válasza:
82%
Számomra a szerelem többet ad, mint a baráti kapcsolat valaha is adott.
2021. máj. 2. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!