Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak harminc felett, mi a fontosabb? Szerelem vagy barátság?
Mit választanál?
Barátokat, de max egy olyan párkapcsolatot, amiben elvagytok.
Vagy szerelmet, de barátok nélkül
10. És mi volt a leghosszabb szerelmi kapcsolatod és mi volt a leghosszabb baráti kapcsolatod?
Az én barátaim kb 15 éve a barátaim, életem felében azok voltak. 3-an vannak, szóval ugyanennyi kapcsolatot is említek.
Párkapcsolatom volt egy 4 éves és két 2 éves, amik a leghosszabbak voltak.
Ha választani kell akkor eleve probléma van.
A barátaid , ha igazi barátok ők megmaradnak mindig, akkor is ha egy rosszabb szerelmet választasz, max tudják , hogy hülye vagy,.
Ha pedig egy valódi szerelemről van szó, és azaz illető szeret is téged, akkor nem várja el, hogy elhagyd a barátaidat.
De őrült szerelem legyen ám! Az az igazi
:)
Akinek igaz barátai vannak, akikkel nem csak a "semmiről" lehet beszélgetni, mint egyesek szerint, az természetesen nem maradna együtt egy olyan emberrel, aki csak magának akarja.
Szerintem jobb az olyan kapcsolat, amiben csak elvagyunk, mert idővel a kapcsolatok több, mint 90%-a amúgy is erre a sorsra jut. Van ahol 5 év múlva, van ahol 10-20 év múlva. Az a kezdeti nagy láng múló állapot, nem elégítene ki teljesen. Szükség van a barátokra.
Aki pedig azt hiszi, hogy a nagy szerelem örökké tart, az írjon ide 10-20 év múlva, hogy egyáltalán együtt vannak-e még.
" jobb az olyan kapcsolat, amiben csak elvagyunk, mert idővel a kapcsolatok több, mint 90%-a amúgy is erre a sorsra jut"
Feltételezem, nem voltál még jó kapcsolatban
Szükség van barátokra, de még nagyobb szükség szerelemre. Én még nem hallottam féltékenységből elkövetett barátgyilkosságot :D
Viccet félretéve, akinek elég egy langyos kapcsolat az is írjon vissza
10-20 év múlva, hogy érzi magát a libidója
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!