Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak harminc felett, mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak harminc felett, mi a fontosabb? Szerelem vagy barátság?

Figyelt kérdés

Mit választanál?

Barátokat, de max egy olyan párkapcsolatot, amiben elvagytok.

Vagy szerelmet, de barátok nélkül

2021. máj. 2. 10:36
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%

10. És mi volt a leghosszabb szerelmi kapcsolatod és mi volt a leghosszabb baráti kapcsolatod?

Az én barátaim kb 15 éve a barátaim, életem felében azok voltak. 3-an vannak, szóval ugyanennyi kapcsolatot is említek.

Párkapcsolatom volt egy 4 éves és két 2 éves, amik a leghosszabbak voltak.

2021. máj. 2. 12:36
 12/29 anonim ***** válasza:
77%

Ha választani kell akkor eleve probléma van.

A barátaid , ha igazi barátok ők megmaradnak mindig, akkor is ha egy rosszabb szerelmet választasz, max tudják , hogy hülye vagy,.

Ha pedig egy valódi szerelemről van szó, és azaz illető szeret is téged, akkor nem várja el, hogy elhagyd a barátaidat.

2021. máj. 2. 12:40
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
a szerelem nagyon fontos. bár van aki sosem találja meg. csak keresi.
2021. máj. 2. 13:59
 14/29 anonim ***** válasza:
C: a nyugalom : )
2021. máj. 2. 15:20
 15/29 anonim ***** válasza:
63%
#11 nem mindegy. sokkal motiválóbb számomra a szerelmem elismerése, figyelme, pillantása, mint egy baráti összeülés és dumálgatás a semmiről.
2021. máj. 2. 15:42
 16/29 anonim ***** válasza:
47%
Ez a kérdés tizenéveseknek való, felnőtt ember a szerelmet választja.
2021. máj. 2. 16:18
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Én kb 26-28 éves koromig a barátságokat tartottam előbbre. De utána meg inkább a szerelmet. De őrült szerelem legyen ám! Az az igazi. 36F
2021. máj. 2. 17:10
 18/29 A kérdező kommentje:

De őrült szerelem legyen ám! Az az igazi

:)

2021. máj. 2. 17:52
 19/29 anonim ***** válasza:
0%

Akinek igaz barátai vannak, akikkel nem csak a "semmiről" lehet beszélgetni, mint egyesek szerint, az természetesen nem maradna együtt egy olyan emberrel, aki csak magának akarja.

Szerintem jobb az olyan kapcsolat, amiben csak elvagyunk, mert idővel a kapcsolatok több, mint 90%-a amúgy is erre a sorsra jut. Van ahol 5 év múlva, van ahol 10-20 év múlva. Az a kezdeti nagy láng múló állapot, nem elégítene ki teljesen. Szükség van a barátokra.

Aki pedig azt hiszi, hogy a nagy szerelem örökké tart, az írjon ide 10-20 év múlva, hogy egyáltalán együtt vannak-e még.

2021. máj. 2. 21:13
 20/29 A kérdező kommentje:

" jobb az olyan kapcsolat, amiben csak elvagyunk, mert idővel a kapcsolatok több, mint 90%-a amúgy is erre a sorsra jut"

Feltételezem, nem voltál még jó kapcsolatban

Szükség van barátokra, de még nagyobb szükség szerelemre. Én még nem hallottam féltékenységből elkövetett barátgyilkosságot :D

Viccet félretéve, akinek elég egy langyos kapcsolat az is írjon vissza

10-20 év múlva, hogy érzi magát a libidója

2021. máj. 2. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!