Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz barátság az, amikor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz barátság az, amikor a barátod igényei fontosabbak a sajátodénál?

Figyelt kérdés

Nemsokára lesz egy barátnőm születésnapja. :) Már régóta gyűjtök egy dologra pénzt, amire nagy szükségem lenne, de most megláttam egy dolgot, amire a barátnőm már régóta vágyik, és nehezen beszerezhető, és fel sem merült bennem, hogy nem veszem meg, pedig tudtam, ugyanannyiba kerül az a tárgy is, amire én vágyom már régóta.

Szerintetek? Még sosem éreztem úgy, hogy igaz barátságom lenne, ez az első. Talán. :)

2013. szept. 24. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:
2013. szept. 24. 20:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Jah az..
2013. szept. 24. 20:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Remélem az filmlinket nem hátsó szándékkal küldted. :) Mindketten lányok vagyunk.
2013. szept. 24. 20:46
 4/9 anonim ***** válasza:

a részedről az és a részéről?

mert ha ő nem tesz hasonló dolgokat akkor csak részedről igaz barátság

nálam hasonló a helyzet

2013. szept. 24. 20:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem értem a problémád.
2013. szept. 24. 20:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Teljes félreértésben vagy.
2013. szept. 24. 20:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Ezt én inkább hülyeségnek nevezném. Ha igazi barát , akkor nem az anyagi dolgoknak kéne mozgatniuk.
2013. szept. 24. 21:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, ez a nagy bölcsesség, valójában meg úgy történik hogy te megveszed neki ezt a drága dolgot, a te születésnapodra meg kapsz valami 5000 forintos haszontalan valamit. Vigyázz, nem mindenki gondolkodik így ahogy most te, és a pénzügyekben nincs barátság. Vannak barátaim, van olyan aki tényleg igaz barát, mert ha segítség kell neki segítek, elviszem bárhova, kölcsönadok neki bármit amit kér ha van, de pénzt nem nagyon, max. 20 ezer Ft, mert abba még nem halok bele ha nem látom viszont. A barátság amúgy sem a pénzről szól. Gondolom még fiatal vagy, nem tudod értékelni úgy a pénzt mint egy felnőtt, de ha esetleg megléped amit itt leírtál és később megbánod, akkor én biztosan nem fogok csodálkozni. Én tuti inkább akkor már családtagnak vásárolnék drága dolgot, mint egy barátnak.
2013. szept. 24. 22:01
 9/9 anonim ***** válasza:

nem értitek a barátságot?

vagy nektek mit jelent egy barát?

mert nálam is úgy mint a kérdezőnél,hogy ha szülinapja van akkor adok neki valamit,mert a barátom és gondoltam rá

ezek szerint ti nem szoktatok kapni és adni a barátotoknak szülinapra?

azt mondjátok neki,hogy nem ez a lényeg?

nem is az,ez igaz,de ha adsz neki valamit akkor gondoltál rá ez a lényeg

én nem hogy ajándékot még sima üdvözlést sem kapok a "barátoktól"

2013. szept. 24. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!